Galatasaray'dan transfer bombası! Ndombele'nin yerine skorer orta saha...

Özgür Koç
03.04.2024 - 10:55 | Son Güncellenme: 03.04.2024 - 11:14

Ligde şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Sarı kırmızılılar orta saha için Fransız yıldızı gündemine aldı. İşte detaylar...

Galatasaray'dan transfer bombası! Ndombele'nin yerine skorer orta saha...

AJANSSPOR - HABER

Ligde ligderlik koltuğunda oturan Galatasaral adım adım şampiyonluk hedefine ilerlerken yönetim gelecek sezonun planlaması için kollarını sıvadı. Milli arada transfer çalışmaları yoğunlaşan sarı kırmızılar, orta sahaya net bir takviye yapmak için kollarını sıvadı.

Ndombele'nin yerine orta sahaya transfer

Sarı-kırmızılılar, Okan Buruk'un bu sezon kadroya katılan Ndombele'nin performansından memnun olmadığı gerekçesiyle bu hamleyi yapmak istiyor. Cimbom aynı zamanda orta sahada Torreira'nın yükünü de azaltmak istiyor. Bu nedenle dolayısıyla Galatasaray'ın gündemine flaş bir ismi aldığı iddia edildi.

Benjamin Bourigeaud iddiası

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Ligue 1 takımlarından Rennes'de forma giyen 30 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Benjamin Bourigeaud'u kadrosuna katmak istiyor.

Ziyech, Ndombele ve Aurier'in bonservisi alınmayacak

Galatasaray, yıldız oyuncu için tüm şartları zorlayacak. Sarı kırmızılılar tecrübeli orta sahanın transfer maliyetini sezon sonunda Hakim Ziyech, Ndombele ve Serge Aurier'in bonservislerini almayarak karşılayacak.

Satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi

Bourigeaud için ise Galatasaray, ilk başta kiralık olmak üzere satın alma opsiyonlu bir teklif yapmayı düşünüyor. Fransız oyuncunun güncel piyasa değeri 18 milyon Euro.

Sözleşmesi 2026'da bitiyor

Lens altyapısından yetişen ve 2017'de 3,5 milyon euro karşılığında Rennes'e transfer olan Benjamin Bourigeaud, o tarihten bu yana kırmızı siyahlı takımda top koşturuyor. Yıldız oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yazında sona eriyor.

Skora katkısıyla dikkat çekiyor

1.78 boyundaki sağ ayaklı yıldız futbolcu, merkez orta sahanın yanı sıra ortağın sağı ve sağ kanatta da oynayabiliyor. 30 yaşındaki futbolcu skora yaptığı katkıyla dikkat çekiyor. Benjamin Bourigeaud kariyeri boyunca oynadığı 418 maçta 76 gol ve 74 gollük performans sergiledi. Fransız futbolcu bu sezon ise şu ana kadar oynadığı 36 maçta yaptığı 13 gol ve 8 asistlik katkı ile takımının hücum gücüne büyük destek verdi.

Senin için hazırladığımız haberler