Galatasaray'dan transfer müjdesi: "3 transfer açıklayacağız"

26.06.2024 - 18:02 | Son Güncellenme: 26.06.2024 - 18:23

Galatasaray Ekmas başantrenörü Yakup Sekizkök, yeni sezon öncesi düzenlenen medya gününde transferler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Galatasaray'dan transfer müjdesi: "3 transfer açıklayacağız"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Ekmas başantrenörü Yakup Sekizkök, medya gününde Eurohoops'a özel açıklamalarda bulundu. Deneyimli antrenör transfer hakkında bilgi verirken, Sarı-Kırmızılıların kadrosuna 3 isim daha katacağını duyurdu.

"Savunma tarafına destek olacak uzunlar almaya çalışıyoruz"

Yakup Sekizkök, Eurohoops'a transfer hakkında şu ifadeleri kullandı: "Transfer döneminde şu ana dek çıkışta olan, genç oyuncuları almaya çalıştık. Şu ana kadarki transferlerimizin hepsi 30 yaşın altında. Ağırlıklı olarak kısaların yaratıcılığının öne çıkacağı bir basketbol oynayacağız, buna yönelik oyuncular aldık. Uzunlarda ise geçen sezon sıkıntı çektiğimiz ribaund ve savunma tarafına destek olacak uzunlar almaya çalışıyoruz."

"Toplamda 3 ismi daha açıklayacağız"

Kadroda ekleme yapacakları bölgeleri ifade eden Yakup Sekizkök, birkaç gün içerisinde bir ismin transferinin daha açıklanacağını şu sözlerle duyurdu: "Bir uzun ve bir kısa transferimiz daha olacak, birkaç gün içerisinde bir isim daha açıklayacağız. Toplamda üç ismi daha açıklayacağız. İnşallah eldeki oyuncularımızın da dahil olmasıyla birlikte hem çok iyi idman yapacak, hem de tüm sene birbirlerinin eksiklerini kapatabilecek potansiyelde bir kadro oluşturacağız."

"10 gün içerisinde transferlerimiz sonuçlanacak"

Sekizkök, transfer süreci hakkındaki sözlerini şöyle noktaladı: "Bundan sonra Ağustos ortasında idmanlara başlayacağız, tahminime göre 10 gün içerisinde transferlerimiz sonuçlanacak. İdmanlara ve sezon hazırlıklarına İstanbul’da başlayıp sonrasında bir İtalya kampı yapacağız. İnşallah hazırlık maçlarıyla birlikte taraftarlarımız da takımla alakalı iyi izlenimlere sahip olacaklar."

Roberts Blumbergs transferi duyuruldu

Galatasaray Ekmas son olarak, geçtiğimiz sezonu Yunan ekibi Aris'te tamamlayan 2,08'lik forvet oyuncusu Roberts Blumbergs'in transfer edildiğini duyurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler