Galatasaray'dan transfer sürprizi! Geri dönüyor...

27.03.2020 - 09:58 | Son Güncellenme: 27.03.2020 - 10:02

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Bruma ile ilgilendiği gündemde. Bruma, Galatasaray'a geri dönecek mi? Transferde son durum ne?

Galatasaray'dan transfer sürprizi! Geri dönüyor...

Koronavirüs salgını tüm dünyayı tehdit ediyor. Galatasaray’da da COVID-19 salgını sebebiyle alarm verildi. Ancak; büyük kulüpler yılın 365 günü hareket halinde. Kulübün profesyonelleri olumsuzluklara rağmen transfer çalışmalarını yürütüyor. Galatasaray’ın, eski futbolcusu Bruma’yı transfer etmek istediği iddia edildi. Bruma, Galatasaray’a mı dönüyor? Ayrıntılar haberde…

Bruma ile ilgili transfer durumu masaya yatırıldı

Sarı-kırmızılıların, Lepizig'e 15 milyon Euro'ya sattığı ve oradan da PSV'ye transfer olan Armindo Bruma'nın durumu, teknik direktör Fatih Terim'in bilgisi dahilinde kulüp profesyonelleri arasında masaya yatırıldı.

PSV, Bruma’yı elden çıkarmak istiyor

PSV'nin büyük hayal kırıklığı olarak gördüğü Bruma'yı elden çıkarmaya hazırlandığı gelen haberler arasında.

Onyekuru’nun kiralanması zor görünüyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre Cimbom, öncelikle Henry Onyekuru'yu yeniden kiralamak isterken bu durum şu aşamada zor görünüyor. Zira Monaco, Nijeryalı futbolcuyu bonservisiyle satmayı düşünüyor ve bu nedenle kiralama formülüne sıcak bakmıyor.

Bruma ile ilgili görüşmeler yapılacak

Bu nedenle 18 yaşındayken Galatasaray'a katılan ve gelişimi yakından takip edilen Bruma yeniden gündeme girdi. Sarı- kırmızılı profesyonellerin, oyuncu ve menajeri nezdinde girişimlere başladığı, Onyekuru'nun durumunun netleşmesinin ardından görüşmelerin resmiyete döküleceği öğrenildi.

Bruma’nın sözleşmesi ne zaman bitecek?

Galatasaray'ın 15 milyon Euro'ya Leipzig'e sattığı Bruma, 1 Temmuz 2019 tarihinde aynı fiyatla PSV'ye dahil oldu. 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bruma, PSV’de kaç gol attı?

Hollanda ekibinde bu sezon 18 maçta görev yaptı ve 3 gol, 3 asistlik bir katkıda bulundu. Büyük umutlarla PSV'ye transfer olan Portekizli futbolcunun bu performansı yeterli bulunmadı.

Senin için hazırladığımız haberler