Galatasaray'dan transferde Andre Silva çıkarması

28.07.2018 - 08:34 | Son Güncellenme: 28.07.2018 - 11:34

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılılar, Andre Silva'yı kadrosuna katabilmek için görüşme yapacak.

Galatasaray'dan transferde Andre Silva çıkarması

Galatasaray'da Andre Silva heyecanı yaşanıyor... Sarı-Kırmızılılar, kısa bir süre önce transfer gündemine giren Portekizli golcü için resmi girişimlere başlıyor. Birkaç gün içinde yöneticilerin İtalya'ya giderek hem Andre Silva hem de Milan kulübüyle masaya oturması bekleniyor.

Silva'nın önyargıları var!

Alınan bilgilere göre Galatasaray ilk olarak Andre Silva ve menajeriyle bir araya gelecek. Bu görüşmede, genç yıldızın Türkiye'ye transferiyle ilgili olumsuz düşüncelerinin ortadan kaldırılması hedefleniyor..

Kritik bir zirve yapılacak

Yöneticiler ardından Milan kulübünün yetkilileri ile masaya oturacak. Yapılacak kritik zirvede hem 1 yıllık kiralama teklifinin ayrıntıları hem de transferin maliyetiyle ilgili konular görüşülecek..

Terim mutlaka istiyor

Teknik direktör Fatih Terim hem Şampiyonlar Ligi'ni hem de Gomis konusundaki belirsizlikleri düşünerek bu transferin mutlaka bitmesini istiyor. Yönetim de her türlü fedakarlığı yapıyor..

Andre silva'nın durumu farklı

Milan'da genel menajer olarak göreve getirilen Leonardo, kırmızı-siyahlı takımdan ayrılması beklenen isimlerle ilgili konuştu.

"En iyisine karar vermemiz gerekiyor"

Galatasaray ile anılan Andre Silva hakkında, "Andre Silva'nın durumu biraz farklı. Çok genç bir oyuncu... İki taraf için de en iyisine karar vermemiz gerekiyor" diye konuştu..

Temaslar sürüyor

Milan, geçtiğimiz sezon başında 38 milyon euro bonservis bedeline transfer ettiği genç Portekizli golcüyü kiralamaya sıcak bakıyor.

İyi ilişkiler transfer için devrede

İtalyan ekip ile iyi ilişkililer içerisinde olan Galatasaray, Teo'nun yanı sıra genç golcü için girişimlerini sürdürüyor. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler