Galatasaray'dan yerli oyuncu hamlesi! O isimle prensip anlaşmasına varıldı!

27.02.2019 - 08:27 | Son Güncellenme: 27.02.2019 - 11:27

Galatasaray'dan yerli oyuncu hamlesi! O isimle prensip anlaşmasına varıldı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden bu sezon Başakşehir ile birlikte en büyük şampiyonluk adaylarından biri olan Galatasaray'da yerli oyuncu hareketı başlayacak. Kadrosunu kaliteli yerli isimlerle de doldurmak isteyen sarı-kırmızılı ekipte ilk transfer hamlesi geldi. İşte detaylar...

Kayserispor'da geçirdiği 4 sezon içerisinde gösterdiği performanslarla zaman zaman adından bahsettiren Deniz Türüç, Galatasaray'ın görüştüğü ilk isim oldu. Sabah'ın haberine göre Deniz Türüç'ün menajeri Buğra Coşkun ile görüşen Galatasaray'ın sezon sonu için prensipte anlaşmaya vardığı belirtildi.

Fatih Terim ile Milli Takım...

Fatih Terim döneminde Milli Takım formasını da giyen Deniz Türüç'ün Kayserispor'dan ayrılmak istediği de ifade edilenler arasında.

Onyekuru ve Belhanda yerine...

Şu anda takımda kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru'nun gitmesi ve Belhanda'nın da satışına hazırlanmak isteyen Galatasaray'da bu yüzden hedef Türk futbolcu Deniz Türüç oldu.

Deniz Türüç kimdir?

Kariyerine 2010 yılında Hollanda'nın Twente takımının altyapısında başlayan 26 yaşındaki futbolcu, daha sonrasında sırasıyla Graafschap U19, Go Ahead Eagles ve Kayserispor formaları giydi.

Deniz Türüç, Kayserispor'a 2015 yılında transfer olmuştu.

Piyasa değeri ne kadar?

Transfermarkt verilerine göre Deniz Türüç'ün piyasa değeri 3 milyon €.

Senin için hazırladığımız haberler