Galatasaray'ı Yunus Akgün'den sonra, Okan Kocuk da yıktı!

08.01.2022 - 20:55 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 21:05

Galatasaray, GZT Giresunspor ile karşılaştı. Okan Kocuk, kalesinde devleşti. Yunus Akgün'den sonra Sarı-Kırmızılılar'ı, bir kez daha kendi evladı yıktı.

Galatasaray'ı Yunus Akgün'den sonra, Okan Kocuk da yıktı!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında, GZT Giresunspor'u konuk etti. Karşılaşmayı 1-0 kaybeden Sarı-Kırmızılılar'ın gol vuruşları, Giresunspor kalecisi Okan Kocuk'da kaldı.

Muslera'nın sakatlanması nedeniyle kaleci arayışında olan Galatasaray, Giresunspor'a kiralık gönderdiği oyuncusu Okan Kocuk'u gündemine aldı. Galatasaray'a karşı yaptığı önemli kurtarışlarlai kalesinde devleşen Okan Kocuk, Aslan'da 3 puana mâl oldu. Sarı-Kırmızılılar, Adana Demirspor'a kiralık gönderdiği Yunus Akgün'den sonra Okan Kocuk tarafından da yıkıldı.

Önemli kurtarışlar yaptı

GZT Giresunspor'un kalesini koruyan Okan Kocuk, Galatasaray karşısında %100 pozisyonları kurtararak, devleşti. Okan, maçta 5 önemli kurtarışa imza attı.

İlgini Çekebilir
Bunun açıklaması var mı? Cimbom yeni yılı hüsranla açtı
Habere Git

Giresunspor'da Okan Kocuk

5 Temmuz 2021 tarihinde GZT Giresunspor'a kiralanan Okan Kocuk, bu sezon Yeşil-Beyazlı ekiple 17 karşılaşmaya çıktı. Toplamda 16 gol yiyen 26 yaşındaki kaleci, 7 maçta kalesini gole kapattı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray rüyası 18. dakikada sakata geldi
Habere Git

Yunus, 2 gol birden attı

Sezon başında Galatasaray'dan, Adana Demirspor'a kiralanan Yunus Akgün, Süper Lig'in 18. haftasında, Sarı-Kırmızılılar'ı 2-0 yendikleri maçta, takımının galibiyet gollerini atarak, yıldızlaştı.

İlgini Çekebilir
Arda Turan: "Fatih Terim, kariyerini riske etti"
Habere Git

"Nerede olursan ol, en iyisini yapmayı öğrettiler"

Galatasaray karşısında yıldızlaşan Yunus Akgün, maçın ardından, "Benim için duygusal anlamda önemli bir maçtı. Galatasaray'da büyüdüm. Galatasaray'da yetiştim. Bize Galatasaray'da nerede olursan ol, en iyisini yapmayı öğrettiler. Burada kiralığım, Galatasaray’a geri döneceğim. Burada kendimi ne kadar geliştirirsem, Galatasaray’a da o kadar güçlü döneceğim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler