‘Galatasaray'ı değil kendi mali problemlerini düşünüyorlar’

06.06.2021 - 23:48 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 00:34

Galatasaray’da başkanlık yarışından çekilen Işın Çelebi, isim vermeden bazı adayları eleştirerek kendi çıkarları için yönetime talip olduklarını söyledi.

‘Galatasaray'ı değil kendi mali problemlerini düşünüyorlar’

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da yaklaşan kongreye doğru heyecan artıyor. Altı aday içerisinde yarıştan çekilen tek isim olan Işın Çelebi, A Spor’a açıklamada bulundu.

Çelebi: Karanlık ortamda olmak istemedik

Çelebi, “Galatasaray içerisinde büyük bir bölünmüşlük var. Daha fazla bölünmeye yol açmamak ve karanlık ortamda olmamak için bu seçimin dışında kalmak istedik. Birlik ve beraberlik havasını sağlayamazsak, bizim yaptığımız sadece koltuk işgali olur” dedi.

'Adayların son 10 yılda neler yaptığına bakın'

Beş adaylı seçimin Galatasaray’a fayda getirmeyeceğini bir kez daha yineleyen Çelebi ayrıca, “Ünal Aysal'ın yaptığı toplantıya davet edilmedim. Başkan adaylarının son 10 yılda neler yaptığını inceleyin. Kendi mali problemlerini çözmek için başkan olmak istiyorlar” yorumunda bulundu.

 

'Mehmet Cansun adı altında birleşilebilirdi'

Adaylığını açıkladığı ilk günden beri sarı-kırmızılı camiaya birleşme teklifinde bulunan Işın Çelebi ayrıca, “Mehmet Cansun isminin altında bir yönetim oluşturulabilirdi” ifadesini kullanarak eski başkanı işaret etti.

Senin için hazırladığımız haberler