Galatasaray, Icardi'nin Bonservisini Almak İçin Transfer Çalışmasına Başladı

10.05.2023 - 09:21 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 09:31

Galatasaray'ın Fransız ekibi PSG'den sezon sonuna kadar kiraladığı Mauro Icardi için gelişme yaşandı. Cimbom, bonservisini almak için hamle yapıyor. Detaylar...

Galatasaray, Icardi'nin Bonservisini Almak İçin Transfer Çalışmasına Başladı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Galatasaray, golcü oyuncusu Mauro Icardi'nin bonservisini almak için çalışmalara başladı. Sene sonunda eski takımı PSG'de kiralık sözleşmesi bittikten sonra dönecek olan Icardi, Sarı-Kırmızılı ekipte kalmak istediğini iletmesiyle birlikte görüşmeler hızlandığı iddia edildi. Detaylar...

Menajeri paylaşımla heyecanlandırdı

Arjantinli futbolcu Icardi'nin menajeri Elio Pino, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı. Pino, Galatasaray ile toplantı odasında görüştü görüntüyü yayınladı. Hemen ardından ise Icardi, Instagram hesabında PSG için sabitlediği paylaşımı kaldırarak sadece Galatasaray ile ilgili öne çıkan fotoğraflar ekledi. 

Menajeri ile görüşme yapıldı

Sabah'ta yer alan habere göre, Sarı-kırmızılı yönetim Arjantinli yıldızın menajeri Elio Pino ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bir süredir Fransız devi ile görüşmelerde bulunan Galatasaray yönetimi, Mauro Icardi ile de yeni sözleşme görüşmeleri yapacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yeni hocasını duyurdular!
Habere Git

PSG, bonservis bekliyor

Bonservisini elinde bulundurduğu kulübü PSG, Arjantinli yıldız oyuncu ile yollarını ayırmak istiyor. Fransız ekibi Arjantinli oyuncunun istemesi durumunda bonservis konusunda da yardımcı olacağı iddia edildi.

22 gole katkı sağladı

30 yaşındaki Mauro Icardi, Süper Lig'de sahaya çıktığı 20 maçta 15 gol ve 7 asist yaparak bu sezon toplamda 22 gole katkı sağladı. Golcü oyuncu Fenerbahçe'ye karşı tek maçta 1 gol 1 asist yaparken Beşiktaş'a ise iki maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler