Galatasaray'ı İlgilendiren Eşleşmede Fareo Adası Ekibinden Molde'ye Sürpriz

Burak Alaca
08.08.2023 - 23:48 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 00:12

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu eşleşmesinde Fareo Adaları ekibi Klasvik sahasında Norveç temsilcisi Molde'yi 2-1 yenerek rövanş öncesi avantajı sağladı.

Galatasaray'ı İlgilendiren Eşleşmede Fareo Adası Ekibinden Molde'ye Sürpriz

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu karşılaşmasında Fareo Adaları ekibi Klasvik, Norveç ekibi Molde'yi Torsvollur Stadyumu'nda konuk etti. Fareo ekibi bir sürprize imza atarak favori olmadığı maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak ev sahibi avantajını kullandı.

Eski Galatasaraylı asisti ile sonucu engelleyemedi

Eski Galatasaraylı Martin Linnes'in pasında Wolff Eikrem'in vuruşu 48. dakikada deplasman ekibi Molde'yi 1-0 öne geçirdi. Sonrasında ev sahibi Klasvik; 64 ve 86'da Arni Frederiksberg'in ayağından bulduğu gollerle 2-1 öne geçti ve maçı noktaladı.

Kazanan Cim Bom'un rakibi olabilir

Klasvik-Molde eşleşmesinden play-off turuna çıkan taraf bu etapta Sloven temsilcisi Olimpija Ljubljana ve temsilcimiz Galatasaray arasında oynanan eşleşmenin galibi ile eşleşecek.

İlgini Çekebilir
Aslan'dan play-off'a pençe
Habere Git

Galatasaray ile maçta avantajı aldı

Galatasaray deplasmanda Olimpija Ljubljana'ya karşı oynadığı eşleşmenin ilk maçından Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu'nun attığı gollerle 3-0 galip ayrılarak tur kapısını araladı.

Senin için hazırladığımız haberler