Galatasaray'ı silmişti: Nicolo Zaniolo'dan Fenerbahçe hamlesi!

Aleyna Gürgen
29.06.2024 - 14:40 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 16:36

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın oyuncusu Nicolo Zaniolo takımla ilgili tüm paylaşımlarını silmişti. Zaniolo'dan kısa sürede Fenerbahçe hamlesi geldi.

Galatasaray'ı silmişti: Nicolo Zaniolo'dan Fenerbahçe hamlesi!

İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo için Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor. Bugün Galatasaray ile ilgili tüm paylaşımlarını Instagram hesabından silen futbolcu Fenerbahçe'den iki ismi ise takibe aldı.

Zaniolo, Galatasaray'ı sildi

Nicolo Zaniolo geçtiğimiz günlerde Instagram hesabına bir taraftarın yazdığı "Hoşçakal. Galatasaray ile ilgili fotoğraflarını lütfen sil. Bizim için bir anı bile değilsin. Kariyerinde başarılar." yorumunu beğenmesi ile dikkat çekmişti. İtalyan futbolcu bu sefer ise Instagram hesabında Galatasaray ile ilgili olan tüm gönderilerini silmesi ile gündem oldu. 

Zaniolo; Mourinho ve Dzeko'yu takibe aldı

Galatasaray paylaşımlarını kaldırması ile dikkat çeken Nicolo Zaniolo bu hamlesinin ardından ise Fenerbahçe'den teknik direktörü Jose Mourinho ve Edin Dzeko'yu takibe aldı. Bazı kaynaklar ise Zaniolo'nun ikiliyi Roma zamanlarından bu yana takip ettiğini belirtti.

İlgini Çekebilir
Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray'a veda: Tüm paylaşımları sildi
Habere Git

"Galatasaray da bu düşüncemi biliyor"

Nicolo Zaniolo, La Gazzetta dello Sport için yaptığı açıklamalarda Galatasaray'dan ayrılmak istediğini şu sözlerle belirtmişti: "Atalanta mı, Fiorentina mı? Serie A'ya dönmek istiyorum. Bunu menajerim Claudio Vigorelli'ye söyledim, Galatasaray da bu düşüncemi biliyor. Bir çözüm bulunacaktır, iyimserim."

Zaniolo'ya Fiorentina ve Atalanta'dan transfer teklifi

Geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Aston Villa'nın satın alma opsiyonunu kullanmadığı Nicolo Zaniolo için Fiorentina ve Atalanta teklif yapmış durumda.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İtalyan gazeteci Di Caprio ise transfer hakkında şunları söylemişti: ''Zaniolo İtalya'ya dönecek. Temsilcisi bu çok çalışıyor. Şu anda Fiorentina ile görüşüyor. Atalanta da talip futbolcuya, ama onların seçeneği çok. Ayrıca çok fazla ödeme yapmak istemiyorlar. Fiorentina ise Zaniolo'nun transferinde çok daha istekli. Zaniolo gibi bir oyuncuya ihtiyaçları var. Fiorentina, Galatasaray bu konudaki taleplerini karşılayabilir. Ben bu sezon Zaniolo'nun Fiorentina'da oynayacağını düşünüyorum." 

Zaniolo'nun Galatasaray ile sözleşmesi sürüyor

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Aston Villa'da geçiren Nicolo Zaniolo'nun piyasa değeri 20 milyon Euro. İtalyan orta saha oyuncusunun 2027 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor. 

Zaniolo, Galatasaray'da 12 maçta forma giydi. İtalyan futbolcu bu maçlarda 5 gol ve 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Nicolo Zaniolo, İtalya'ya gidiyor! İşte yeni takımı...
Habere Git

--

Senin için hazırladığımız haberler