Son Dakika | Lyon, Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu İçin Olumsuz Rapor Verdi

Salim Manav
01.04.2022 - 11:51 | Son Güncellenme: 01.04.2022 - 13:08

Galatasaray- Beşiktaş derbisinin yanı sıra Barcelona maçları ve Türkiye'nin Portekiz sınavını yakından takip eden Lyon Şef Scout'ı Bruno Cheyrou, Kerem Aktürkoğlu için olumsuz rapor verdi. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Lyon, Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu İçin Olumsuz Rapor Verdi

Kerem Aktürkoğlu bu sezon Galatasaray formasıyla müthiş bir sezon geçiriyor. En büyük çıkış yapan yıldızlar arasında gösterilen 23 yaşındaki yıldız, Süper Lig 'de başarılı performansını 8 gol, 5 asistle taçlandırdı.

Bruno Cheyrou takibe aldı

UEFA Avrupa Ligi'nde 8 maçta 1 gol, 1 asistle oynayan genç oyuncu, Avrupa devlerinin yakın takibinde. Fransız ekibi Lyon, Kerem Aktürkoğlu'nu büyüteç altına almak üzere Şef Scout Bruno Cheyrou'yu görevlendirdi.

'35 milyon Euro'nun altındaki rakamlarla ilgilenmeyin'

Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos'un sarı-kırmızılı yetkililere, “Kerem’deki potansiyel çok büyük. 35 milyon euronun altındaki rakamlarla ilgilenmeyin” dediği ifade edildi.

Cheyrou olumsuz rapor verdi

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray- Beşiktaş derbisinin yanı sıra Barcelona maçları ve Türkiye'nin Portekiz sınavını yakından takip eden Cheyrou, Kerem Aktürkoğlu için olumsuz rapor verdi.

Atletico Madrid de peşinde

Atletico Madrid de 23 yaşındaki oyuncuyu radarına aldı. İspanyol devinin Kerem için 14 milyon euro teklif yaptığı ileri sürülmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler