Galatasaray Nef Transferde Gözünü EuroLeague Dikti! İşte O İki İsim...

13.07.2023 - 17:03 | Son Güncellenme: 13.07.2023 - 17:46

Galatasaray Nef'in uzun forvet transferinde gözünü EuroLeague'e dikti. Üst düzey bir transfer yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın hedefinde ise 2 isim var.

Galatasaray Nef Transferde Gözünü EuroLeague Dikti! İşte O İki İsim...

Burak ALACA-AJANSSPOR

Gelecek sezon için kadro çalışmalarında sona yaklaşan Galatasaray Nef transferde çalışmalarına son gaz devam ediyor. Koç Zvezdan Mitrovic yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar uzun forvet transferinde dümeni EuroLeague'e kırdı.

Galatasaray'ın alternatifleri EuroLeague'den

Uzun forvet rotasyonuna ekleme yapmak isteyen Galatasaray'ın hedefinde iki EuroLeague yıldızı var. Sarı-Kırmızılılar, Asvel'den Amine Noua ve Kızılyıldız'dan Ben Bentil ikilisinden birini transfer edip 4 numara rotasyonunu tamamlamak istiyor.

Noua'da menajer ve koç avantajı

Asvel ile sözleşmesi biten 26 yaşındaki Amin Noua'nın transferi konusunda Galatasaray'ın elini güçlendiren faktörler dikkat çekiyor. Oyuncunun daha önce 2019-2020 sezonunda Asvel'de Galatasaray Koçu Zvezdan Mitrovic ile çalışması ve menajerinin bu sezon Sarı-Kırmızılılar'ın Miralem Halilovic transferinde çalıştığı Misko Raznatovic olması transferde temsilcimizin elini güçlendiriyor.

İlgini Çekebilir
Corey Walden Galatasaray Nef'te!
Habere Git

Bu sezon EuroLeague'de 30 maça çıktı

Bu sezon Fransız ekibinin formasını EuroLeague'de 30 maçta terleten 2.02'lik forvet; 6.5 sayı, 2,9 ribaunt ortalamaları ile mücadele ederken %35.8 ile üçlük isabeti buldu.

Galatasaray'da hedef eski Bahçeşehirli

Galatasaray'ın ilgilendiği bir diğer isim olan 28 yaşındaki Ganalı uzun forvet Ben Bentil'in de kulübü Kızılyıldız ile sözleşmesi sonlandı. 2.04'lük Bentil 2021'de kısa bir dönem ülkemizde Bahçeşehir Koleji forması giymiş ardından sezon ortasında EuroLeague ekibi Olimpia Milano'ya transfer olmuştu.

EuroLeague devlerinde oynadı

Daha önce EuroLeague'de Panathinaikos BC ve Olimpia Milano formaları giyen Bentil bu sezon Kızılyıldız forması ile 30 maça çıkarken; 8.4 sayı, 3.8 ribaunt, 1.1 asist ortalamaları ile etkili bir performans gösterdi.

İlgini Çekebilir
Samet Geyik Galatasaray Nef'te!
Habere Git

Galatasaray istiyor Japonlar da devrede

Galatasaray'ın istediği Ben Bentil'e Japonya Ligi'nden de ciddi bir ilgi var. Asya ekibinin teklifi Avrupa pazarının üzerinde olsa da oyuncunun Avrupa kalmayı tercih edeceği düşünülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler