Galatasaray'ın +5'i futbolculara yaradı: 100 milyon TL

Cüneyt Muharremoğlu
05.12.2022 - 09:40 | Son Güncellenme: 05.12.2022 - 14:00

Son dakika haberi... Galatasaray Sportif AŞ'ye giren 5 yeni üyeden gelen 5 milyon Euro (98 milyon 550 bin TL)futbolcuların birikmiş borçlarına harcandı.

Galatasaray'ın +5'i futbolculara yaradı: 100 milyon TL

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in 7 kişiden oluşan Sportif AŞ yönetim kurulunda sayıyı 12’ye çıkarması operasyonu ekonomik sıkıntı yaşayan sarı kırmızılara şimdilik merhem oldu. 

Sportif AŞ'ye girmek için 1 milyon Euro verdiler

Başkan Özbek, 7 kişilik Sportif AŞ yönetimine dahil olacak 5 yeni isimden 1'er milyon Euro katılım ücreti istedi.  Bunu kabul eden 5 isim yeni listeye eklendi ve Galatasaray Sportif AŞ'de üye sayısı 12'ye çıktı.

5 milyon Euro futbolculara dağıtıldı

Fotomaç'ın haberine göre 5 milyon Euro (98 milyon 550 bin TL) , futbolcuların borçlarını için kullanıldı. Artık kasım başına kadar alacaklı bir futbolcu kalmadı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray için şok sözler: Ayrılmak istiyor!
Habere Git

Kasım ayı için 70 milyon TL gerekiyor

Futbolculara kasım ayı içinde 70 milyon TL ödeme yapılması gerekiyor. Sarı kırmızılı yönetim, bu parayı da bularak Dünya Kupası arasından sonra Süper Lig'e sorunsuz girmeye çalışıyor. 

Galatasaray FIFA'lık oldu

Geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Ryan Babel ve Sofiane Feghouli, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle FIFA'ya başvurdu. Bu sezon transfer edilen Uruguaylı Lucas Torreira'nın menajeri de ödemelerin yapılmaması nedeniyle kulübe ihtar çekmişti.

Sportif AŞ'de +5 kriz çıkarmıştı

Sportif AŞ'ye 5 yeni üye alınması sarı kırmızılı yönetimde krize neden olmuştu. Galatasaray Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey, “Listeyi herkes gibi açıklandığında gördüm. Ana yönetim kurulunda tartışılmadı. Tartışılması lazımdı. Kimsenin haberi yok” açıklaması yapmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu'nda değişiklik! İşte yeni üyeler...
Habere Git

İkinci isim Erden Timur

23 Ekim'de Sportif AŞ'nin üye sayısının 7'den 12'ye çıkarıldığı duyurulmuştu. Galatasaray Sportif AŞ'de Başkan Dursun Özbek'ten sonra ikinci isim Erden Timur. 

 Galatasaray AŞ'de kimler var?

25 Kasım'da yapılan Galatasaray AŞ Genel Kurulu'nda daha önce görevde bulunan Murat Tacır ve Ural Aküzüm ayrıldı. Şu an Galatasaray AŞ yönetimide bulunan isimler şöyle:

* Dursun Özbek (Başkan)

* Erden Timur (Başkanvekili)

* Metin Öztürk 

* Niyazi Yelkencioğlu

* Nihat Kırmızı

* Eray Yazgan

* Maruf Güneş

* Can Natan

* İbrahim Hatipoğlu

* Mustafa Aktaş

* Fatih Demircan

* Emin İmanov.

Senin için hazırladığımız haberler