Galatasaray'ın Abdülkerim Bardakçı hesabı tutmadı

Özgür Koç
24.06.2024 - 13:09 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 13:14

Galatasaray forması giyen Abdülkerim Bardakcı'nın EURO 2024 performansı beklentilerin altında kaldı. Sarı kırmızılıların tecrübeli oyuncuyu yüksek bonservis bedeliyle satma planlarını bozdu.

Galatasaray'ın Abdülkerim Bardakçı hesabı tutmadı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, oyuncularına gelen teklifleri EURO 2024 sonrasına ötelemişti. Bunun nedeni ise söz konusu isimlerin turnuvada gösterecekleri performanslarıyla değerlerini artırma ihtimaliydi. Ancak yönetimin bu hesapları şu ana kadar pek tutmadı. Özellikle de Abdülkerim Bardakcı konusunda...

Abdülkerim hayal kırıklığına neden oldu

Sabah'ta yer alan habere göre; gruptaki ilk iki müsabakada beklentileri karşılayamayan Abdülkerim, gördüğü sarı kartlarla cezalı duruma düştü ve Çekya maçında sahaya çıkma şansını yitirdi. Bu durum sarı-kırmızılılarda hayal kırıklığına neden oldu.

10 milyon Euro'nun üstünde bir rakam isteniyordu ama...

Arabistan'dan teklifler alan Abdülkerim için 10 milyon Euro'nun üzerinde bir ücret talep eden Galatasaray, istediği rakamı kabul ettirememe tehlikesiyle karşı karşıya. Sözleşmesi sezon sonu beklemeden uzatılan 29 yaşındaki futbolcunun grup aşamasından sonra ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor. 

İki sezonda 77 maçta forma giydi

2022-23 sezonunda Konyaspor'dan 2.8 milyon Euro bonservisle Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakcı, iki sezonda sarı-kırmızılı formayla 77 müsabakaya çıktı. 10 gol atma başarısı gösterirken 3 de asist kaydetti. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler