Galatasaray'ın anlaştığı Berkan Kutlu ilk kez konuştu: "Elim, ayağım titredi"

İsa Kethüda
19.07.2021 - 13:06 | Son Güncellenme: 19.07.2021 - 13:14

Transfer haberleri... Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı orta saha oyuncusu Berkan Kutlu, transfer süreci ile ilgili ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın anlaştığı Berkan Kutlu ilk kez konuştu: "Elim, ayağım titredi"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın transferini resmi olarak açıklamak üzere olduğu Alanyaspor'un orta sahası Berkan Kutlu, sarı-kırmızılı takımla ilgili ilk açıklamasını yaptı. 

"Çok heyecanlandım"

Sportcell'den Okan Oruç'a konuşan, genç futbolcu, "Transfer teklifini duyar duymaz çok heyecanlandım ve elim ayağım birbirine dolaştı. 

"Çocukluk hayalim"

Çocukluk hayalimin gerçekleşiyor olmasından dolayı oldukça mutluyum ve gurur duyuyorum. Galatasaray formasını sırtıma geçirip muhteşem taraftarın önünde sahne almak için sabırsızlanıyorum.

Resmi açıklama bekleniyor

İnşallah en kısa zamanda resmi açıklama da yapılır" ifadelerini kullandı.

Alanyaspor'da 42 maça çıktı

Alanyaspor'a geçtiğimiz sezonun başında İsviçre'nin Sion takımından transfer olan Berkan kısa sürede takımın vazgeçilmezleri arasına girdi. Geçen sezon 42 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Gurbetçi futbolcu özellikle Anastasios Bakasetas'ın Trabzonspor'a satılmasından sonra orta sahada kilit bir rol üstlendi.

Galatasaray'dan yerli yatırımı

İlk 11'de 8 yabancı kuralı açıklandıktan sonra Galatasaray'ın yerli transfer hamleleri dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar transferde şu ana kadar Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara ve Barış Alper Saka ile hep Türk oyuncuları kadrosuna kattı. Berkan Kutlu da bu zincirin son halkası oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler