Galatasaray'ın bayramı oldu! Kerem Aktürkoğlu 3 parametrede zirvede...

22.10.2021 - 08:46 | Son Güncellenme: 22.10.2021 - 08:49

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu, 3 önemli parametrede de zirvede yer aldı. Futbolcu, Lokomotiv Moskova galibiyetinin de mimarı oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın bayramı oldu! Kerem Aktürkoğlu 3 parametrede zirvede...

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, Rus ekibi Lokomotiv Moskova'ya konuk oldu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golü Kerem Aktürkoğlu attı. Aktürkoğlu hem doğum gününde gol sevinci yaşadı hem de 3 parametrede zirveye çıktı. 

Galatasaray'da Kerem 4 golle zirvede

Kerem Aktürkoğlu bu sezon sarı-kırmızılı takımın adeta bayram adamı oldu. Tüm takım içerisinde 18 maçla sezonun en çok maçta forma giyen ismi olan Kerem, 4 golle skor konusunda da zirvede yer alıyor. 

Asist konusunda Ömer'le zirveyi paylaşıyor

Milli futbolcu, Emre Kılınç ile birlikte takımın en skorer futbolcusu. 3 de asist yapan Kerem, bu alanda da zirveyi Ömer Bayram'la paylaşıyor. Futbolcu maç sonrasında yaptığı paylaşımda ise "Müthiş bir duygu! Mükemmel bir Avrupa Ligi gecesi. Elhamdulillah" ifadesini kullandı.

Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı 

Erzincanspor sonrası Galatasaray'a transfer olarak hayallerini gerçekleştirdiği ifade eden Kerem Aktürkoğlu 4 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. 2020-21 sezonunda 850 bin TL net transfer ücreti kazanan Aktürkoğlu bu sezon 900 bin TL kazanacak. Futbolcu 2022-23 ve 2023-24 sezonlarında ise 950 bin TL gelir elde edecek.

Senin için hazırladığımız haberler