Galatasaray'ın Belhanda planı suya düştü

22.06.2018 - 12:17 | Son Güncellenme: 22.06.2018 - 09:19

2018 Dünya Kupası'nda Fas ile mücadele eden Younes Belhanda'nın; İran ve Portekiz maçlarındaki performansıyla ülke basınına, “Hayal kırıklığı” manşetleri attırdı. Galatasaray yönetiminin Belhanda’yı satma hayali de oldukça azaldı.

Galatasaray'ın Belhanda planı suya düştü

Younes Belhanda da performansıyla vasatı aşamadı ve Galatasaray yönetiminin Faslı 10 numarasını, yüksek paralara satma hayali suya düştü. UEFA ile yapılandırma anlaşmasına giden Galatasaray bu sezon sattığı kadar oyuncu alabilecek. Yeni oyuncular alabilmesi elindeki yıldızları iyi rakamlara satabilmesinden geçiyor. Sarı-kırmızılı kulüpte 3 milyon 350 bin Euro kazanan Belhanda maaşından memnun. Henüz 28 yaşında olduğu için de Çin-Katar gibi ihtimallere soğuk bakıyor. "Şampiyonlar Ligi oynamak istiyorum" diyen Belhanda'ya Dünya Kupası sonrasında Avrupa'dan teklif gelmeyeceği tahmin ediliyor.

COŞKUN ÖZARI ANILACAK

Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörlerinden 'Hocaların hocası' lakaplı Coşkun Özarı, bugün ölümünün 7. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında sevenleri tarafından anılacak. Özarı, Galatasaray ve milli takımın yanı sıra Şekerspor ve Adana Demirspor'da da teknik direktörlük yapmıştı. Coşkun Özarı, 22 Haziran 2011'de yaşamını yitirmişti.

28 HAZİRAN'DA SEZONU AÇIYOR

Şampiyon G.Saray, yeni sezon için 28 Haziran Perşembe günü Florya'da buluşacak. 1 Temmuz Pazar günü İsviçre'nin Zürih kentine giderek, sezon öncesi yurt dışı kamp programının ilk etabını gerçekleştirecek.12 Temmuz Perşembe günü oynayacağı özel maçın ardından İstanbul'a dönecek. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler