"Galatasaray'ın dengesini bozmuş"

20.03.2020 - 14:52 | Son Güncellenme: 20.03.2020 - 14:59

Galatasaray'ın eski futbol direktörü Cenk Ergün, sarı-kırmızılılarla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, Galatasaray'ın şampiyonluk şansının azalmaya başladığını söyledi. Ergün, Taksim'de 2016 yılında yapılan bombalı saldırıların olduğu dönemde Sneijder ile aralarındaki diyaloğu da anlattı.

"Galatasaray'ın dengesini bozmuş"

Galatasaray’ın eski futbol direktörü Cenk Ergün, sarı-kırmızılıların gündemiyle ilgili çarpıcı ifadelere imza attı. Galatasaray’ın şampiyonluk şansını nasıl görüyor? Cenk Ergün, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maç öncesinde Sneijder ile aralarında geçen ilginç diyaloğu da anlattı.

Cenk Ergün: “İtalya’ya gidecektim, iyi ki gitmedim”

PlaySpor’da soruların yanıtlayan Cenk Ergün koronavirüs salgını ile ilgili olarak, “Geçtiğimiz hafta sonu İtalya'ya gidecektim. Haberler gelince vazgeçtim. Roma'daki otel bunu duyunca çok üzüldü ve mail atıp, "Burada her şey yolunda, gelin" dedi. İyi ki gitmemişim” ifadelerini kullandı.

Cenk Ergün: “Belçika’da oyuncuların maliyetleri tartışılıyor”

“Belçika'da bu krizde şimdi oyuncuların maliyetleri tartışılıyor. Oyuncuların ücretlerinde yüzde 20 indirime giden kulüp var. Ortada birçok soru işareti var. Teknik işsizlik diye bir kavram söz konusu. Devletin desteği de var” diyen Ergün, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesi Sneijder ile aralarındaki diyaloğu anlattı.

Cenk Ergün: ”Maçın oynanmayacağı bilgisi Robin van Persie’den gelmiş”

Cenk Ergün, “Taksim'de bombalama olayları vardı ve Fenerbahçe ile oynayacaktık. Sneijder geldi ve "Bu maç oynanmayacakmış" dedi. "Nereden çıkarttın?" dedim, "Samandıra'dan Van Persie aradı, Konsolosluktan söylemişler" dedi. Hasan Çetinkaya ile konuştuk, öyle bir bilgi yok. Sonra bilgi geldi, oynanmadı” dedi.

Galatasaray ile ilgili tespiti

Öte yandan Cenk Ergün, salgın sebebiyle Galatasaray’da ciddi bir konsantrasyon bozukluğu yaşandığına şu sözlerle dikkati çekti:

Genelde bu tür olaylar ve taşların yerinden oynaması Galatasaray'a yarardı. Ligin devam etmesi ise en fazla Galatasaray'ın dengesini bozmuş gibi göründü. Galatasaray'ın şampiyonluk şansının azalmaya başladığını düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler