Muslera kaleye; Babel forvete! Terim'in 11'i...

20.01.2021 - 17:44 | Son Güncellenme: 20.01.2021 - 17:50

Galatasaray ligde 20. hafta maçında evinde Denizlispor'a konuk oluyor. Sarı kırmızılı takımın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera takıma döndü. İşte Galatasaray'ın Denizlispor maçı 11'i...

Muslera kaleye; Babel forvete! Terim'in 11'i...

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda Denizlispor'u ağırlayacak.

Sarı kırmızılı takımda geçen sezon ayağı kırılan Fernando Muslera, 220 gün sonra takıma döndü.

Öte yandan Fatih Terim; cezalı Diagne ve sakatlığı bulunan Falcao'nun yerine forvette Hollandalı Ryan Babel'i görevlendirdi.

Terim, Akbaba dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Denizlispor maçında iki Emre arasındaki seçenekte tercihini Akbaba'dan yana kullandı.

Galatasaray'ın Denizlispor karşısındaki ilk 11'i belli olurken, Fernando Muslera'nın bugün sahada olması büyük heyecan oluşturuyor. Öte yandan ilk 11'deki tek sürpriz Emre Kılınç'ın yerine Emre Akbaba'nın doğrudan başlaması oldu. Bu sezon en çok eleştiri alan futbolculardan biri olan 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonu bitecek sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı da merak konusu.

Kılınç daha çok başladı

İki Emre arasında bu sezon Emre Kılınç, Emre Akbaba'ya göre daha çok ilk 11'de görev yaptı. Emre Kılınç Süper Lig'de 14 defa doğrudan sahada olurken, Emre Akbaba, 7 defa ilk 11'de görev yapmıştı.

İşte Galatasaray'ın Denizlispor maçı 11'i:

Muslera, Linnes, Marcao, Donk, Saracchi, Taylan, Emre Akbaba, Feghouli, Arda Turan, Belhanda, Babel

Senin için hazırladığımız haberler