Galatasaray'ın eski başkan adayından flaş açıklama!

21.03.2017 - 16:43 | Son Güncellenme: 21.03.2017 - 16:43

 
AJANSSPOR ÖZEL/Özgür SANCAR- Galatasaray eski yönetici ve başkan adaylarından Prof.Dr. Ahmet Özdoğan Cumartesi günü yapılacak mali genel kurulda yönetimi ibra etmeyeceğini açıkladı.  
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ahmet Özdoğan şunları söyledi:
 
'ZİRVENİN YARATTIĞI DALGANIN...'
 
Özdoğan, "Futbol Zirvesi'ne insanların gelip gelmemesi camialarını ilgilendiren bir şey. Camiaları düşünmek lazım. Şu anda nasıl bir mücadele içerisinde olan Türkiye'yi düşünmek lazım. Bunun için barış ortamında hareket etmek lazım. Bir problem var orada. Baktığımız zaman konuşmalardaki izleyici sayısına çok az kişiyi görüyorsunuz. Çok kötü bir şey. Binlerce kulübümüz var o salonlardan sonuçlardan sonuçlar çıkması lazım ki Türk futbolu ileri gitsin. Zirve fikri doğru fikir. Ama zirvenin yarattığı dalganın çok ufak bir dalga olduğunu düşünüyorum. Ama ben o motivasyonu orada görmedim. Sadece kulüp başkanlarının bir araya gelmemesi futbola damga vurmamalı" ifadelerini kullandı. 
 
'FARUK SÜREN TFF BAŞKANLIĞINA...'
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Özdoğan, "Bonservisi boşa çıkacak bir oyuncu hakkında kalacak kalmayacak diye bir yorumda bulunmaya gerek yok. Bence çok yüksek paralar ödüyoruz. Daha düşük paralara çok daha iyi oyuncular bulabiliriz. Sayın Faruk Süren aynı yönetimde benim başkanlığımı yaptı. Son derece saygı duyduğum başkanlardan biridir. Başkanlar aynı zamanda yönetici olanları eğitirler. Faruk Süren başkanın eğitiminden geçmiş biri olarak söylüyorum. Faruk Süren'in,  "Futbolun içinde olmam" kelimesini düşünmesi lazım. Türk futbolunda Faruk Süren'in yaptıkları ortadadır. Farklı bir başkandır. Farklı bir misyonu vardır. Çünkü ben Başkanın Türk futbolunda önemli bir yere sahip olduğunu düşünenlerden bir tanesiyim. Türk Futbol Federasyonu başkanlığına çok yakışacak bir insandır. Ama Galatasaray başkanlığı görevini tamamladı. Faruk Süren böyle bir görev düşünmez" dedi.  
 
'İBRA ETMEYECEĞİM'
 
Prof.Dr. Özdoğan mali genel kurulla ilgili olarak ise kararının net olduğunu, yönetimi ibra etmeyeceğini açıkladı: "Ben Adnan Polat'la 1 senedir telefon görüşmesi dahi yapmadım. Adnan Polat'ta Tarık Süren'de Galatasaraylı olmanın dışında oralara laik insanlardır. Eğer öyle bir şey olursa bende onlara destek olurum. Birinci şık Galatasaray'ın kaybolan yıllarını anlatacağız. ibra etmeyeceğim. Ben ortak aklı temsil eden bir insanım. Bundan sonra hep birlikte göreceğiz. Ben sadece kendi oyumu açıkladım"
 
YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılmaz. 

Senin için hazırladığımız haberler