Galatasaray'ın eski futbolcusu Roman Kosecki'den Syzmanski'ye destek

10.10.2024 - 10:29 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 10:34

Fenerbahçe'nin son dönemdeki performansı nedeniyle eleştirilerin hedefi olan ismi Sebastian Szymanski'ye Galatasaray'ın eski futbolcusu Roman Kosecki'den destek geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın eski futbolcusu Roman Kosecki'den Syzmanski'ye destek

Son maçlarında gol yollarından uzak olduğu için eleştirilen Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski'ye vatandaşı eski Galatasaraylı Roman Kosecki'den destek geldi.

"Fenerbahçe ondan para kazanacaktır"

Akşam'da yer alan habere göre; 1990-92 arası Galatasar'da forma giyen Kosecki Szymanski'nin halen faydalı bir oyuncu olduğunu belirterek, "Türkiye'de beklentiler her zaman yüksek olduğundan baskı oluşuyor. Mourinho ondan kolay kolay vazgeçmeyecek. Tek bir çaresi var güçlü bir konsantrasyon. Durumun normalleşeceğini düşünüyorum. Türkler Szymanski gibi oyuncuları sever. Fenerbahçe ondan para kazanacaktır ya da daha fazla kullanacaktır." ifadelerini kullandı.

"Türkiye'de ya çok severler ya da nefret ederler"

Türkiye'de yaşlı yabancı futbolcuların oynadığına dair bir izlenim olduğunu kaydeden Kosecki, "Böyle bir izlenim var ama Türkiye'de harika oyuncular var. Zalewski'nin G.Saray'a gitmemesi hayal kırıklığıydı. Yanlış yaptı. Türkiye'de ya çok severler ya da nefret ederler. Ben oynarken de öyleydi. Berabere kaldığımız maçtan sonra otobüsümüze taş attılar. Bu değişmeyecek..." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler