Eski Galatasaraylı Ferhat Akbaş Hırvatistan Milli Takımı’na Transfer Oldu!

Akın Ungan
18.01.2022 - 01:01 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 01:03

Eczacıbaşı Dynavit'in hocası, eski Galatasaray antrenörü Ferhat Akbaş, Hırvatistan Kadın Voleybol Milli Takımı'na, transfer oldu. Ferhat Akbaş kimdir?

Eski Galatasaraylı Ferhat Akbaş Hırvatistan Milli Takımı’na Transfer Oldu!

Sultanlar Ligi takımlarından Eczacıbaşı Dynavit’in başantrenörü Ferhat Akbaş’ın Hırvatistan Milli Kadın Voleybol Takımı’na geçeceği iddia edildi. Voleybolmagazin.com’un iddiasına göre eski Galatasaraylı Ferhat Akbaş Hırvatistan Kadın Voleybol Milli Takımı’nın başına geçecek.

Santarelli gidiyor Akbaş geliyor

Aktarılan bilgilere göre güncel olarak Hırvatistan Kadın Voleybol Milli Takımı ile çalışan Daniele Santarelli takım ile yollarını ayıracak. Santarelli’nin boşluğunu dolduracak isim ise Ferhat Akbaş olacak.

Sözleşme yenilemeyeceğini açıklamıştı

Hırvatistan Kadın Voleybol Milli Takımı ile çalışan Daniele Santarelli geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklama ile takım ile sözleşme yenilemeyeceğini duyurmuştu.

Ferhat Akbaş kimdir?

Voleybol antrenörü Ferhat Akbaş 15 Nisan 1986 yılında dünyaya geldi. Güncel olarak Eczacıbaşı Dynavit’in baş antrenörlüğünü yapan Akbaş, Romanya'da CSM Bükreş ile Romanya Birinci Ligi Şampiyonluğu’nu ardından ise Romanya Kupası'nı kazanmayı başarmıştı.

Galatasaray için çalıştı

Ferhat Akbaş geçmişte Türkiye'de Galatasaray, Türk Telekom, Çin'de Guangdong Evergrande, Polonya'da Chemik Police ile Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenör, Japonya Milli Takımı'nda ise yardımcı antrenör olarak görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler