Galatasaray'ın eski hocası: "Mustafa Kapı'yı medyanın önüne attılar"

18.02.2020 - 17:56 | Son Güncellenme: 18.02.2020 - 14:57

Galatasaray'ın Eski Teknik Direktörü Cevat Güler, Mustafa Kapı'nın kadro dışı bırakılması kararını değerlendirdi ve çarpıcı bir açıklamaya imza attı.

Galatasaray’ın Eski Teknik Direktörü Cevat Güler, kadro dışı bırakılan Mustafa Kapı ile ilgili düşüncesini paylaştı. Deneyimli teknik adam, “Mustafa Kapı’yı medyanın önüne attılar” ifadelerini kullandı. Mustafa Kapı'nın kadro dışı bırakılması doğru bir karar mı? Sarı-kırmızılıların eski teknik direktörü Güler, bu soruyu yanıtladı.

Cevat Güler: ”Mustafa Kapı, medyanın önüne attılar”

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’e konuşan Cevat Güler, ”Mustafa Kapı, 14 yaşında profesyonel kadroya alınarak yanlış yapıldı. Jan Olde Riekerink döneminde medyanın önüne atıldı. Şu anda Galatasaray’da devam etmek istemiyor. Galatasaray’da oynamak istemeyen bir oyuncuyu zorla mı oynatacak Galatasaray? Her iki tarafın da hataları var ama bu gelişme olmadı. İnşallah kendi kariyerini düzgün şekilde devam ettirebilir” ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Mustafa Kapı’yı neden kadro dışı bıraktı?

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde, yetişmesi için emek ve değer verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri reddettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Mustafa Kapı’dan kadro dışı açıklaması

Öte yandan futbolcu ise, “Amacım kontrat, para ya da Galatasaray'a saygısızlık değil. Önüm kapalı. Fenerbahçe de gündemimde değil. İlerleme ihtimali görmüyorum bu ortamda. Hedefim Avrupa'da oynamak. Kontrat uzatmama konusu tamamen budur! Ayrıca Fatih hocama saygısızlık da etmem” görüşünde.

Senin için hazırladığımız haberler