Galatasaray'ın eski kalecisi: "Fatih'in başarılı olacağını düşünmüyorum"

16.08.2020 - 23:14 | Son Güncellenme: 16.08.2020 - 23:50

Galatasaray'ın eski kalecisi Kerem İnan, Fatih Öztürk transferini değerlendirdi. Fatih Öztürk Galatasaray'da başarılı olabilir mi? Fatih Öztürk iyi bir kaleci mi? Kerem İnan yorumladı.

Galatasaray'ın eski kalecisi: "Fatih'in başarılı olacağını düşünmüyorum"

Galatasaray, Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında kaleci transferine ağırlık verdi ve Kasımpaşa ile yolları ayrılan Fatih Öztürk'ü renklerine bağladı. Galatasaray'ın eski kalecilerinden Kerem İnan, Fatih Öztürk transferi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kerem İnan'dan Fatih Öztürk yorumu

Radyospor'da Soyunma Odası programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Kerem İnan, Öztürk'ün Galatasaray'da başarılı olacağına inanmadığını ifade etti.

"Muslera'nın boşluğunu dolduramazlar"

Kerem İnan, "Galatasaray'a bu transfer hayırlı olsun. Ancak; ben Fatih Öztürk'ün Galatasaray'da çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Okan Kocuk ile aynı seviye gördüğüm bir kaleci. Fernando Muslera'nın boşluğunu dolduracaklarını sanmıyorum" diye konuştu.

"Fatih'in performansı Galatasaray için yeterli değil"

Sarı-kırmızılıların eski kalecisi ayrıca, "Fatih Öztürk'ün Kasımpaşa'daki performansını pek yeterli görmedim. Galatasaray için yetecek bir performans değil bence" dedi. Fatih Öztürk, geçen sezon Kasımpaşa'da 20 maçta 1800 dakika süre almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler