Galatasaray'ın eski kalecisi trafik kazası geçirdi!

06.01.2021 - 14:14 | Son Güncellenme: 06.01.2021 - 14:19

Galatasaray'ın bir dönem kalesini koruyan İtalyan kaleci Morgen De Sanctis trafik kazası geçirdi. Morgen De Sanctis'in sağlık durumu nasıl, Galatasaray'da kaç maçta oynadı? İşte detaylar...

Galatasaray'ın eski kalecisi trafik kazası geçirdi!

AJANSSPOR-HABER

İtalya Ligi ekibi Roma'nın sportif direktörü Morgen De Sanctis trafik kazası geçirdi. Galatasaray'ın eski kalecilerinden biri olan De Sanctis'in sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Gelişmeyi İtalyan basını duyurdu

Roma Sportif Direktörü Morgan De Sanctis, gece geç saatlerde bir trafik kazası geçirdi. İtalyan basını, Morgan De Sanctis'in durumuyla ilgili ayrıntıları paylaştı.

Yoğun bakımda ve vücudunda kırıklar var

Hastaneye kaldırılan De Sanctis'in durumunun ciddi olduğu ve vücudunda kırıklar meydana geldiği belirtildi. Morgan De Sanctis'in tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor.

Galatasaray'da kaç maçta oynadı?

Morgan De Sanctis hatırlanacağı üzere 2008-09 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giymiş ve sarı-kırmızılı takımla 39 maça çıkmıştı. Morgan de Sanctis, Galatasaray'a veda ettikten sonra kariyerine Napoli'de devam etmişti. 

2018'den beri görev yapıyor

Eski kaleci, 2013-14 sezonunda Roma'ya transfer olmuştu. Daha sonra Monaco formasını da giymişti. De Sanctis, Roma'da 2018'den beri Roma'da sportif direktörlük görevini üstleniyor. 

Galatasaray'dan açıklama

Galatasaray, eski kalecisinin kaza geçirmesinin ardından bir paylaşım yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, "2008-2009 sezonunda Galatasaray forması giyen eski kalecimiz Morgan De Sanctis'in trafik kazası geçirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Tedavisi yoğun bakımda devam eden Sanctis’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler