Galatasaray'ın eski oyuncusu Gustavo Victoria'dan derbi ve Falcao açıklaması!

27.09.2019 - 15:13 | Son Güncellenme: 27.09.2019 - 16:13

Galatasaray'ın eski oyuncusu Gustavo Victoria'dan derbi ve Falcao açıklaması!

"Kolombiya'da herkes Falcao'nun başarılı olmasını bekliyor"

İlk kez bir Kolombiya televizyonu, Türkiye Ligi’ni yayınlayacak. Bu çok hoş bir şey. Kolombiya’da herkes Falcao’nun başarılı bir maç çıkarmasını temenni ediyor. Falcao’yu izleyecek olmalarından ötürü mutlular. Falcao’dan beklentileri de çok yüksek. Galatasaray taraftarları onu çok iyi karşıladı. Falcao’nun Galatasaray’ın en önemli kozu olacağı beklentisi var. O açıdan Kolombiya’da futbolseverler maçı heyecanla bekliyor.

Gustavo Victoria: "Kolombiya'da herkes Galatasaray - Fenerbahçe derbisini bekliyor"

Derbiyi tabi ki izleyeceğim. Kolombiya’daki herkes bu derbiyi bekliyor. Ben de derbiyi bekliyorum. Kolombiya’da canlı yayınlanacak. Dolayısıyla sadece ben değil, Falcao’nun oynayacağı bu derbiyi herkes izleyecektir.

Futbolculuk döneminde Galatasaray forması giyen Kolombiyalı futbolcu Gustavo Victoria derbi maçla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Gustavo Victoria, “Falcao en az 15-20 gol atar. Galatasaray’a çok faydalı olacak” diye konuştu. Gustavo Victoria’nın açıklamaları şu şekilde:

Gustavo Victoria: "Galatasaray'ın derbiyi kazanacağını düşünüyorum"

Ben her zaman Galatasaray’ı destekliyorum. Galatasaray’ın kazanmasını temenni ediyorum. Öyle ümit ediyorum ki Kolombiya’da herkes böyle umuyor. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Benim kalbim Galatasaray ile olacak. Beklentim bu yönde. Galatasaray’ın bu derbiyi kazanacağını düşünüyorum.

"Falcao'nun gol atmasından ziyade Galatasaray'ın kazanması önemli"

Falcao derbide gol atar mı bilemem. Ama çok iyi bir golcü. Faydalı olacaktır. Kolombiya’da futbolseverler Falcao’nun gol atacağına inanıyor. Tabi ki kimin gol atacağından ziyade Galatasaray’ın kazanması önemli.

"Falcao adım adım daha iyi olacak"

Aralık ayında oraya geleceğim. Galatasaray taraftarlarına selamımı iletiyorum. Galatasaray’ın maçını orada izleyeceğim. Falcao her şeyden önce çok büyük bir oyuncu. Birinci sınıf bir forvet. Önceki takımlarında bunu gösterdi ve hep üst düzeyde oynadı. Ben onun adım adım, maçtan maça daha iyi olacağını, gerçek yeteneklerini ortaya koyacağına inanıyorum. Zamana ihtiyacı var. Birlikte oynama alışkanlığı kazandıkça futbolsever daha iyi bir Falcao görecektir.

Gustavo Victoria: "Falcao, Galatasaray'da en az 15-20 gol atar"

Falcao en az 15-20 gol atar. O potansiyeli var. Bence böyle olacaktır. Tabi üstüne de çıkabilir. Ben minimum rakamı söylüyorum. Falcao çok büyük bir oyuncu. Gittiği her takımda yaptığı ortada. Galatasaray’a büyük fayda sağlayacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler