Galatasaray'ın eski teknik direktörü Skibbe, Japonya Kupası'nı kazandı

Orhan Gülek
22.10.2022 - 12:23 | Son Güncellenme: 22.10.2022 - 12:47

Japonya'da J1 YBC Levain Kupası (Japonya Kupası)'nı, eski Galatasaray tenkik direktörü Michael Skibbe'nin çalıştırdığı Sanfrecce Hiroshima kazandı. İşte detaylar

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Skibbe, Japonya Kupası'nı kazandı

AJANSSPOR - HABER

Kariyerinde daha önce Türkiye'de Galatasaray , Eskişehirspor ve Karabükspor'u çalıştıran Alman teknik direktör Michael Skibbe, Japonya'da J1 YBC Levain Kupası'nı çalıştırdığı Sanfrecce Hiroshima kazandı.

Hiroshima, son dakikada gol buldu

Başkent Tokyo'daki Japonya Ulusal Stadı'nda oynanan J1 Kupası finalinde, Cerezo Osaka ile Sanfrecce Hiroshima karşılaştı. Son dakikalara 1-0 geride giren Sanfrecce Hiroshima, uzatmada gelen gollerle şampiyonluğa ulaştı. 

Kupanın sahibi oldu

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. Cerezo Osaka, maçın 53. dakikasında Kaito Mutsuki'nin golüyle 1-0 öne geçti. Sanfrecce Hiroshima, 90+6 ve 90+11. dakikada Pieros Sotiriou'nun attığı gollerle karşılaşmayı 2-1 kazandı ve kupanın sahibi oldu.

Kudo Masato için saygı duruşu

Öte yandan 32 yaşında hayatını kaybeden Japonya Ulusal Futbol Takımı "Samurai Blue" eski forveti Kudo Masato için, maç öncesinde bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Bir dönem Sanfrecce Hiroshima forması da giyen Kudo, beyin ventrikülerinde su toplanması tanısıyla ay başında hastaneye kaldırılmıştı.

Skibbe'nin yardımcılığını Serhat Umar yapıyor

Michael Skibbe'nin Sanfrecce Hiroshima takımında yardımcılığını Türk teknik adam Serhat Umar yapıyor. Bazı Japon taraftarların Sanfrecce Hiroshima maçlarına Türk bayrağı ile gelmesi de dikkat çekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler