Galatasaray'ın eski yöneticisi, "Mutlaka Terim'le devam edilmeli..."

17.05.2021 - 19:31 | Son Güncellenme: 17.05.2021 - 19:33

Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, "Başkan Mustafa Cengiz ve başkan adayları bir an önce bir araya gelip, Fatih Terim'in sözleşme meselesine nokta koymalı" dedi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın eski yöneticisi, "Mutlaka Terim'le devam edilmeli..."

AJANSSPOR - HABER


Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Özdoğan, "Fatih hocanın söyledikleri çok önemli; sayın başkan Mustafa Cengiz'in acil olarak başkan adaylarına çağrı yapması gerekir. Kendisi aday olacaksa, kendi fikrini de söyleyip, adayların Fatih Terim'in sözleşmesi konusunda net görüşünü almalı. Herkes Fatih hoca ile çalışmak istiyorsa, hocamızla 1 yıllık sözleşme hemen devreye sokulmalı.

 

Galatasaray'ın divan kurulu üyesi Fatih Terim'in bir yıllık sözleşmeyi reddedeceğini hiç sanmıyorum. Yeni sezonda takımı mutlaka Fatih Terim çalıştırmalı; bu koşullarda başarılı olabilecek bir başka teknik adam yok. Galatasaray umudun takımıdır. Bizde umut hiç bitmez. Takımın ön elemeleri geçip, Şampiyonlar Ligi'ne mutlaka gitmesi gerekir. Bunu da Fatih Terim'le yapabilir" dedi.  

"Seçim TT Arena'da yapılabilir..."


Seçimin Haziran ortasında yapılabileceğine işaret eden Ahmet Özdoğan, "Tüzüğümüz Galatasaray Lisesi'nde seçim yapılır diyor; ancak, pandemi, mücbir bir sebeptir ve o nedenle bu seçimi TT Arena'da, sahada, yani açık havada hem de haftaiçinde yapabiliriz.

 

Seçim bir an önce yapılmalı, Galatasaray yeni yönetimiyle sezonu doğru planlamalı. Doğru plan vi disiplin başarıyı getirir. Kulüp yöneticiliğinde geç kalınmaz. Ben UEFA Kupası'nı aldığımızda yöneticiydim. Biz UEFA Kupası'nı 2000'den çok önce almıştı. yaptığımız 4 yıllık planlamayla o başarıları elde ettik" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler