Galatasaray'ın eski yöneticisinden flaş kayyum açıklaması!

29.03.2018 - 15:58 | Son Güncellenme: 29.03.2018 - 15:58

Galatasaray'ın eski yöneticisinden flaş kayyum açıklaması!

'Galatasaray ve Başakşehir sonuna kadar gider'

"Galatasaray iç sahada iyi sonuçlar alıyor. Trabzonspor çok iyi durumda değil ve Galatasaray favori. Farklı bile kazanabilir. Başakşehir ve Galatasaray sonuna kadar gider Beşiktaş zorlayabilir tabii ama bazı sürprizler oluyor. Bunlar sürprizler olmazsa Galatasaray ve Başakşehir sonuna kadar gider"

'Menajerlerin komisyonları çok yüksek ama sözleşmeyi imzalıyorsanız...'

"Sözleşme yapıyorsunuz orada menajerin alacağı komisyon yazılıyor. İmzayı attığınız zaman ödemeniz gerekiyor. Dünya piyasasında bu şirketlerin yada şahısların aldıkları ücretler çok yüksek."

"Bunlar bize bombardıman ediyor demek doğru değil. Elinde sözleşme var ve kanuni hakkını kullanır. Anlaşma yapmak lazım, taksitlendirmek lazım biraz bekleyin demek lazım. Sözleşmede yazılmışsa onu ödemeniz lazım borcunuz var."

'Galatasaray'ın kayyum'a gideceği gibi bir durum söz konusu değil'

"Galatasaray'ın kayyum'a gideceği gibi bir durum söz konusu değil. Böyle bir sorun yok. İlgisi yok şöyle anlatayım 5 yıl olmadığı zaman Galatasaray'ın A grubundaki imtiyazlar ortadan kalkabilir. Buna zaten SPK karar verir. Bizim hisse senetlerine imtiyaz çıksa bile Galatasaray, Sportif AŞ çoğunluk hissesi sahibidir. Bundan sonraki hisse satışlarını takip edip hakimiyeti kaybetmemek lazım."

'Baskın seçim yapılması bir skandaldı'

"Dursun başkanın, başından beri yönetimsel hataları vardı ve tekrar gelmek istemesi, gönlü olması doğru değil. Antrenör değişiklikleri ve sonraki gidenler, gelenler ayrıca hiç oynamayan o İzlandalı oyuncu, en başta 4-5 yönetim kurulu üyesinin istifa etmesi. Yönetimde sorunlar ve en önemlisi ise baskın seçim yapılması. Bu bir skandaldı. Gelen yeni başkan iki günde oluşturdu ekibini. Buna mahkum etti herkesi. Mali yönden ibra edildi ama yönetimsel olarak ibra edilmedi."

'Dursun Özbek'in yaptıkları affedilir değil'

"Dursun başkan iyi bir Galatasaraylı tüm gücüyle çalıştı ama yönetemedi olmadı ekibiyle anlaşamadı. Başkanın en büyük hatası seçimi kaybettikten sonra temlikler ve rehin işlemleri skandal açıkcası ve affedilir bir işlem değil. Etik değil ayrıca hukuğa aykırı. Risk yokken ortada tutup neyin teminatını alıyorlar. Bu kefalet müessesine aykırıdır. Galatasaray bunu iptalini istese muhtemelen iptal olur"

Galatasaray'ın eski 2.Başkanı Hamdi Yasaman, son olarak gündeme gelene kayyum iddialarını ve kulübün gündemi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Yasaman şunları ifade etti

Senin için hazırladığımız haberler