Galatasaray'ın fikri değişti! Linnes...

24.09.2020 - 13:07 | Son Güncellenme: 24.09.2020 - 13:13

Galatasaray haberi... Yaz döneminde satılmak istenilen oyunculardan biri olan Martin Linnes bir kez daha görev adamı olduğunu kanıtladı Peki Galatasaray Martin Linnes'i satacak mı? İşte detaylar...

Galatasaray'ın fikri değişti! Linnes...

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana yerine hep bir as oyuncu düşünülen Martin Linnes, bu sezon başında da sağ beke Omar’ın transfer edilmesinin ardından geri plana düşmüştü.

Nisan 2019’da sözleşmesi uzatılmasına rağmen geçen sezonun ilk yarısında kadro dışında kalan, bu sezon da ilk etapta satılması planlanan Norveçli, gelinen noktada yine kilit bir rol üstlendi.

Linnes hem sağ bek bölgesinin hem de sol bek mevkisinin mevcut kadroda en büyük alternatifi. 

Geçen hafta sonunda Saracchi’nin sakatlanması sonrası süreçte görev yine ona geldi. Hem bu akşamki Hajduk Split maçında hem de Fenerbahçe derbisinde Linnes sol bek mevkisini koruyacak.

Satılması askıya alındı

Martin Linnes’in satılması yönündeki fikir değişirken, Norveçli futbolcu büyük bir motivasyonla Galatasaray’a hizmete devam etmeyi hedefliyor.

Derbide golü var

Galatasaray’ın Norveçli bek oyuncusunun daha önce Fenerbahçe derbisinde bir golü bulunuyor. Galatasaray formasıyla 2018-2019 sezonunun ilk yarısında sarı-laciverlilerin filelerini havalandıran Linnes 2015-16’da da Molde’deyken yine Fenerbahçe’ye gol atmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler