Galatasaray'ın forma kol sponsoru belli oldu! İmzalar atıldı...

10.08.2021 - 11:25 | Son Güncellenme: 10.08.2021 - 11:34

Son dakika haberleri... Galatasaray, forma kol sponsorluğu için Getir'le anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın forma kol sponsoru belli oldu! İmzalar atıldı...

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray'ın yeni forma kol sponsoru Getir oldu. Bugün, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin basına açık odasında Galatasaray 2. Başkanı Ali Polat Bengiserp ile Getir Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Tütek, gazetecilerin karşısına çıktı. Anlaşmaya dair ilk bilgileri kamuoyu ile paylaşan ikili, toplantının akabinde gelen soruları cevapladı. 

Bengiserp: "Bize başka 'Getir'ileri olacaktır..."

Forma kol sponsorluğunun önümüzdeki sezon, anlaşmanın da 3 yıl süreyle geçerli olacağını söyleyen Ali Polat Bengiserp: "Bize de başka ’Getir’ileri olacaktır. Bugün sadece yapılan anlaşmayı görmeyin. Biz sponsorlarımıza daha farklı yaklaşıyoruz. İlerleyen süreçte yeni projeleri de duyuracağız" diye konuştu.

Tütek: "Miktarı açıklamıyoruz..."

Basın toplantısında bir gazetecinin "sponsorluk bedelini" sorması üzerine Getir Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Tütek: Miktarı açıklamıyoruz. Bunu hem Türkiye’de hem de dünyada açıklamıyoruz. Buradaki anlaşma sadece kağıtta kalmıyor. Başlattığımız ilişkileri üzerine koyarak devam eden bir firmayız. Dolayısıyla, parasal boyutu da değişiyor işin boyutunun. Şu anda 3 yıllık bir anlaşmamız oldu. İlerleyen süreçte bunu değerlendireceğiz" dedi. 

"Yeni gençlerle anlaştık..."

Basın mensuplarından gelen transfer sorusuna Galatasaray 2. Başkanı Ali Polat Bengiserp: "Bir sürü yeni transfer yapıldı zaten. Yapılmaya da devam ediyor. Demin içeride konuşuyorduk. Biz takımı genç, taraftarın kendini bulabileceği; sadece futbol konuşmuyorum, basketbolda da yeni gençlerle anlaştık yakında duyuracağız, yeni bir Galatasaray inşa ediyoruz" cevabını verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler