Galatasaray'ın Gabriel Sara transferine, Alman kulübü Hannover'den tepki

06.08.2024 - 14:01 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 14:07

Galatasaray'ın kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Derrick Köhn'ün eski kulübü Hannover'den Galatasaray'ın Sara transferine tepki geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Gabriel Sara transferine, Alman kulübü Hannover'den tepki

Hüseyin ÖZKÖK - AJANSSPOR

Galatasaray geçtiğimiz sezonun devre arasında Bundesliga 2 ekibi Hannover'den Alman sağ bek Derrick Köhn'ü 3.35 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Temmuz ayında Hannover Başkanı Martin Kind yaptığı açıklamada Galatasary'ın Köhn transferinden kalan 4 milyon Euro borcu henüz ödemediğini gerekirse bu parayı almak için dava açacaklarını belirtmişti.

Gabriel Sara transferi Hannover'i kızdırdı

Bild gazatesinin haberine göre; Galatasaray hala Alman oyuncudan kalan 4 milyonluk borcu ödememesine karşın 18 milyon Euro karşılığında Gabriel Sara'yı transfer etmesi Hannover kulübü yetkililerini kızdırdı.

Bild'e konuşan Sportif Direktçr Marcus Mann, kendilerine borcu olmasına rağmen Galatasaray'ın bu transferi böyle bir rakama nasıl yaptığını anlamadıklarını bu durumların sürekli hale gelmesinin önüne geçilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Transfer yasağı gelebilir ididası

Bild'de yer alan haberde Hannover'in FIFA'ya başvurduğu ve FIFA'nın yakında Galatasaray'a borcunu ödemesi için bir tarih bildireceğini yine ödenmemesi durumunda da sarı kırmızılılara transfer yasağı gelebileceği de ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler