Galatasaray’ın golcüsü kayıplarda…

03.04.2021 - 20:58 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 21:10

Galatasaray haberleri… Süper Lig kariyerine ilk 5 maçta 5 golle başlayan Mostafa Mohammed, Hatay deplasmanında da bekleneni veremedi. İlk 45 dakika oynayıp etkili olamayan Mısırlı santrfor, üst üste 4. karşılaşmasında da suskunluğunu bozamadı. İşte detaylar….

Galatasaray’ın golcüsü kayıplarda…

AJANSSPOR-HABER

Devre arasında geldiği Galatasaray’daki kariyerine müthiş başlangıç yapan Mostafa Mohammed’e bir haller oldu. 'Anakonda' lakaplı Mısırlı golcü son haftalardaki formsuz görüntüsünü Hatayspor maçında da tekrar etti.

Milli takımında da sessiz kaldı

Hafta arası ülkesinin milli takımına giden sarı kırmızılı oyuncu burada da golle buluşamamış, ancak 1-1 biten Kenya mücadelede asiste imza atmıştı. Mohammed, Süper Lig’in 32. haftasındaki Hatay deplasmanında ise adeta kayıpları oynadı.  

Mücadeleye ilk 11’de başlayan yıldız futbolcu ilk 45 dakika boyunca hiç etkili olamadı. Devre arasında da yerini Radamel Falcao’ya bıraktı.

Bu kez Falcao'yla birlikte oynamadı

Daha önce Mohammed’deki form düşüşü Falcao ile ikili forvet oynamasına bağlanmıştı. Ancak Mısırlı bu kez ilk yarıda tek santrfor oynamasına karşılık yine golle buluşamadı.

 

Hayal kırıklığı yarattı

Mostafa Mohammed, Galatasaray’daki ilk 5 lig maçında Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Erzurumspor (2) karşısında fileleri havalandırarak kısa sürede 5 gole ulaşmıştı. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Alanyaspor mücadelesinde de 1 gol bulan yıldız, son görüntüsüyle taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

27 Şubat'tan beri golü yok

Mostafa Mohammed, sarı kırmızılı takımdaki son gollerini 27 Şubat’ta oynanan BB Erzurumspor karşılaşmasında kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler