Cimbom'un golcüsüne resmi teklif

22.01.2021 - 19:38 | Son Güncellenme: 22.01.2021 - 23:34

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, West Bromwich Albion'a transfer olacak. Futbolcu menajeri Fatih İlek, Radyospor'a flaş açıklamalarda bulundu. Peki, West Bromwich Albion, Mbaye Diagne'yi transfer etmek istiyor mu? İşte detaylar...

Cimbom'un golcüsüne resmi teklif

Mbaye Diagne'nin West Bromwich Albion'un gündeminde olup olmadığına dair birbiriyle zıt açıklamlar yapılıyor; ancak Senegalli oyuncu ile birebir tanışan ve sezon başında kendisine Katar'dan teklif getiren futbolcu temsilcisi Fatih İlek, Galatasaray'ın West Brom'dan resmî teklif aldığını söyledi.

"Galatasaray'a resmi teklif geldi"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İlek, "Mbaye Diagne için, West Brom Albion, Galatasaray'a kiralama teklifinde bulundu. Kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro teklif ettiler. Sezon sonu satın alma opsiyonu. Galatasaray henüz cevap vermedi, bekletiyor, gelecek oyuncuların duruma ve başlatılan kampanyalara göre cevap venecek.

Galatasaray, bence, bir kiralama bedeli ve sezon sonu zorunlu satın alma opsiyonuyla Diagne'yi West Brom'a verebilir. Diagne'ye teklif var. Bence Fatih Terim'in sisteminin oyuncusu değil. Fatih Terim stoperleri çıkarmayan, baskı yapan 9 numaralar istiyor. Diagne iyi bir futbolcu; ama Galatasaray'da sisteme uymuyor; ama West Brom'un sisteminde iş yapar" dedi.

Bu sezon 11 gol attı

Senegalli golcü Mbaye Diagne bu sezon Galatasaray formasıyla 19 resmi maça çıktı.

29 yaşındaki forvet oynadığı maçlarda 11 gol attı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler