Galatasaray'ın gözdesi açıkladı: "Beşiktaş'ı tercih etmedim..."

07.07.2017 - 11:08 | Son Güncellenme: 07.07.2017 - 11:08

Galatasaray'ın gözdesi açıkladı: "Beşiktaş'ı tercih etmedim..."

AJANSSPOR ÖZEL- Kayserispor'un genç file bekçisi Muammer Yıldırım, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Muammer, transfer iddialarına da açıklık getirdi.

İşte Muammer Yıldırım'ın röportajından önemli satır başları:

"Kamp başladı, her şey güzel geçiyor. Çok iyi başladık, bu sezon daha farklı olacak. Yeni transferlerimiz aramıza katıldı. Asamoah Gyan ile konuştuk, kendisi şu anda izinli.  Takımımıza uyum sağlayacağını ve önemli katkılar yapacağını düşünüyorum"

"Sezona Hakan Kutlu ile başladık, devre arasında Sergen Yalçın göreve geldi. Sergen hocamızla birlikte galibiyet serileri yakaladık. Daha sonra düşüşümüz oldu. Sergen hocamızın ardından göreve Mesut Bakkal hocamız geldi, ligde kaldığımız için çok mutluyuz. Geçen sezon özetle bizim için çok zor geçti"

"Başkanımız Erol Bedir ile baba-oğul ilişkimiz var. Başkanımızın gelmesiyle birlikte  kenetlendik ve sonuca ulaştık"

"Geçen sezon benim adıma çok iyi geçti. Milli Takıma seçildim. Şu ana kadar istediklerimi yaptım fakat halen hedeflerim var. Hedefler bittiği zaman başarı olmuyor. Şu andaki hedefim 4 büyük takımlarda forma giymek"

"Geçtiğimiz transfer döneminde ismim Beşiktaş ile de anıldı. Fakat Beşiktaş'ı tercih etmedim, tecihimi Kayserispor'dan yana kullandım. Sebebi ise; büyük takımlara daha güçlü gitmekti. Forma şansı bulmam sebebiyle, Kayserispor'u tercih ettim. Kendime güvenim tam. Dört büyük takımlarda oynarım. Neden olmasın"

 

"Ligimizin bu sezon en iyisi Volkan Babacan'dı. Onun dışında Muslera iyiydi, Onur gibi, Harun gibi ligimizde kaliteli isimlerde var"

"Galatasaray ile ismim anılıyor. Bana gelen şu anda resmi bir teklif yok. Her futbolcunun hedefi  Galatasaray gibi büyük camialardır. Transfer somutlaşırsa kulübümüzün menfaati doğrultusunda oturur, konuşuruz.  Son olarak taraftarımıza mesajım bizleri yalnız bırakmasınlar"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler