Galatasaray'ın Listesindeki Memphis Depay Atletico Madrid'e Transfer Oluyor

Akın Ungan
10.01.2023 - 18:01 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 18:24

Son dakika | Galatasaray'ın listesindeki Memphis Depay, La Liga'dan çıkmıyor. Depay, Barcelona'dan Atletico Madrid'e transfer oluyor. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Listesindeki Memphis Depay Atletico Madrid'e Transfer Oluyor

Sezon başında kadrosuna yaptığı takviyelerle dikkat çeken Galatasaray, listesine eklediği bir futbolcuyu kaybedebilir. Sarı-Kırmızılılar, sezon başında hücum hattına Haris Seferovic, Dries Mertens ve Mauro Icardi gibi yıldızları transfer etmişti. Barcelona'dan ayrılması gündemde olan Memphis Depay'ın maaliyetleri uygun bulunmadığı için transfer rafa kaldırıldı.

Depay Barcelona'dan ayrılıyor

La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Memphis Depay, takımdan ayrılıyor. Uzun süredir takımdan ayrılacağı ifade edilen Hollandalı yıldız, Robert Lewandowski'nin de Katalanlar'a katılmasıyla ikinci forvet konumuna düştü. 

Atletico Madrid devrede

Fabrizio Romano'nun haberine göre Atletico Madrid, Barcelona'dan Memphis Depay'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Atletico Madrid, resmi transfer görüşmelerine bu hafta başlayacak.

İlgini Çekebilir
Yıldız milli oyuncu, Galatasaray için geliyor!
Habere Git

Bu sezon 8 maça çıktı

Depay bu sezon Barcelona forması ile 8 maça çıktı. 4 kez gol sevinci yaşayan Hollandalı golcü, 1 maçta ise takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

Seferovic ile yollar ayrılıyor

Sezon başında Benfica'dan kiralanan Haris Seferovic, Galatasaray'da bekleneni veremedi. Sezon öncesi hazırlık kampında sergilediği performansın altında kalan İsviçreli yıldız, Sarı-Kırmızılılar'da Mauro Icardi ve Bafetimbi Gomis'in arkasında kaldı.

Galatasaray, beklediği verimi alamayan Seferovic'i gözden çıkardı. Sarı-Kırmızılılar'ın devre arasında yıldız futbolcu ile yollarını ayıracağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler