Galatasaray’ın gözdesine 4 maç ceza!

23.01.2021 - 19:52 | Son Güncellenme: 23.01.2021 - 20:05

Dış Haberler: Fatih Terim’in listesindeki dört isimden biri olan Mısırlı golcü Mostafa Mohamed, Afrika Şampiyonlar Ligi’nin kasım ayındaki final maçında rakip takımın oyuncusuna tekme attığı için dört maç men cezası aldı. İşte detaylar…

Galatasaray’ın gözdesine 4 maç ceza!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Afrika Futbol Konfederasyonu, Afrika Şampiyonlar Ligi’nin kasım ayındaki Al Ahly - Zamalek final maçında çıkan saha olayları ilgili kararını verdi.

Fatih Terim’in isteği doğrultusunda Galatasaray’ın transfer etmek için uğraştığı Zamalek’in santraforu Mostafa Mohamed’e, Afrika Futbol Konfederasyonu Disiplin Kurulu’ndan dört maç ceza geldi.

Henüz cezanın uygulamaya konmadığı belirtilirken, önümüzdeki ay başlayacak olan Afrika Şampiyonlar Ligi’nde Mısırlı yıldızın Zamalek forması ile ilk dört karşılaşmada sahada olamayacağı açıklandı.

Öte yandan kasım ayındaki finali 2-1 kazanan Al Ahly, Afrika Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu.

Ne olmuştu?

Afrika Şampiyonlar Ligi’nde, geçtiğimiz kasım ayında Al Ahly ile Zamalek takımlarını karşı karşıya getiren final maçında Zamalek’in forveti Mostafa Mohamed ve Al Ahly takımından Hussein El Shalat, maç bittikten sonra birbirlerine tekme atmışlardı ve kırmızı kartla oyundan atılmışlardı. Bunun üzerine sahada istenmeyen olaylar çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler