Galatasaray'da limit için gözler Diagne'de!

19.01.2021 - 21:45 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 23:35

Galatasaray yönetiminin satışı için yaklaşık 10 menajere yetki verdiği Mbaye Diagne ile West Bromwich Albion ciddi şekilde ilgileniyor. Ama Premier Lig takımının birinci hedefi Benfica oyuncusu Seferovic... Detaylar haberimizde

Galatasaray'da limit için gözler Diagne'de!

Burhancan TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'ın 2018-2019 sezonunun devre arasında 10 milyon Euro artı bonuslar karşılığında transfer ettiği Mbaye Diagne'nin satışı konusunda büyük mesafe aldı.  Bu transfer olursa yeni transfer için sıcak para kaynağı sağlanmış olunacak.

Sarı-kırmızılı yönetimin hem tartışılan performansı hem de hareket alanı kazanmak için satmak istediği Senegalli futbolcu her an İngiltere'ye doğru yol alabilir. 

Diagne'nin satışı için yaklaşık 10 menajere yetki veren sarı-kırmızılı yönetime iyi haber West Bromwich Albion'dan gelmişti. İngiliz Kulübü golcü oyuncuyla ciddi şekilde ilgileniyor. 

İlk hedef Benfica'nın golcüsü

Ancak Diagne transferinin önünde bir engel bulunuyor. Premier Lig'de sıkıntılı günler yaşayan West Bromwich'te liste başı isim Benfica'nın İsviçreli yıldızı Haris Seferovic. Ancak İngiliz kulübünün, Benfica ile bonservis konusunda anlaşabileceğine çok yüksek ihtimal verilmiyor. 

Eğer Seferovic olmazsa Diagne'nin daha gerçekçi bir transfer olarak görüldüğü belirtiliyor. Galatasaray ile yapılacak görüşmeler sonucu İngilizlerin bu transfer hamlesi netleşecek.

Senin için hazırladığımız haberler