Galatasaray'ın gündemindeki Talisca penaltı kaçırdı kırmızı kart gördü

28.06.2022 - 00:29 | Son Güncellenme: 28.06.2022 - 00:37

Suudi Arabistan Ligi'nde Aboubakar ve Talisca'nın takımı Al-Nassr Al Fateh ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray'ın gündemindeki Talisca penaltı kaçırdı kırmızı kart gördü

Galatasaray'ın gündemindeki Talisca penaltı kaçırdı kırmızı kart gördü

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca Al Nassr, Al Fateh maçında penaltı kaçırdı. Yıldız oyuncu sonraki dakikalarda kırmızı kart görerek oyunda atıldı. Mücadele 1-1 sona erdi. 

Galatasaray'dan teklif geldi

Al Nassrlı taraftarlar penaltı kaçıran ve kırmızı kart gören Talisca'ya tepki gösterdiler. Galatasaray'ın transfer gündeminin ilk sıralarında yer alan Talisca için Galatasaray Al Nassr Kulübü’ne bir miktar kiralama bedeli sunacak ve “Anderson Talisca’nın bir yıllık maaşının yarısını siz, yarısını biz ödeyelim” teklifini yapacak. Sarı kırmızılılar, yılda net 6.5 milyon Euro alan Talisca için bu yöntemi deneyecek.
 

İlgini Çekebilir
Galatasaray transferi açıkladı
Habere Git

Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadı

Spor Toto Süper Lig'e yabancı olmayan Talisca 2016-18 arasında kiralık olarak Beşiktaş’ta oynamıştı. Brezilyalı ilk sezonunda 32 maçta 16 gol, 6 asist üreterek, takımın lig şampiyonu olmasında başrolü üstlenmişti.
 
 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler