Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Okay Yokuşlu'nun Yeni Adresi Belli Oldu

Akın Ungan
15.07.2022 - 19:46 | Son Güncellenme: 15.07.2022 - 20:02

Celta Vigo'dan ayrılan Okay Yokuşlu'nun yeni adresi belli oldu. Okay Yokuşlu, Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın da transfer listesindeydi. İşte detaylar.

Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Okay Yokuşlu'nun Yeni Adresi Belli Oldu

La Liga ekiplerinden Celta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu, takımdan ayrıldı. Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Galatasaray'ın da transfer listesine ekleediği milli oyuncunun yeni adresi belli oldu.

Okan Buruk bizzat aramıştı

Fotomaç'ta yer alan haberde, daha önce Galatasaray'ın Okay Yokuşlu'nun menajeri Batur Altıparmak ile temasa geçtiği kaydedilirken, Teknik Direktör Okan Buruk'un da tecrübeli orta sahayı arayıp, "Avrupa'da alt sıra bir takımda oynayacağına, Galatasaray'da şampiyonluk için bizimle savaş" dediği belirtilmişti.

Haberde Okay'ın, Okan Buruk'u "Avrupa'da istediğim gibi bir kulüp bulamazsam Galatasaray'a seve seve gelirim" diye yanıtladığı yer aldı.

West Bromwich'le anlaştı

İngiliz basınındaki haberde ise Okay Yokuşlu'nun, 2020/21 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak formasını giydiği Championship ekibi West Bromwich Albion ile anlaşma sağladığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın santrfor planı! İşte Mostafa'nın alternatifi...
Habere Git

Geçtiğimiz sezon Celta Vigo forması ile 20 karşılaşmada görev alan Okay Yokuşlu, gol ya da asist katkısında bulunamadı. 28 yaşındaki önlibero, 1 kez sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler