Galatasaray'ın gündemine giren oyuncular hakkında flaş açıklama! Mbodj, Djilobodji..

21.08.2018 - 19:40 | Son Güncellenme: 21.08.2018 - 19:40

Yurt dışında yaşayan FIFA menajeri Saffet Balkan, Galatasaray'ın gündemine giren savunma oyuncuları hakkında konuştu. Senegalli savunmacılar Kara Mbodj ve Pape Djilobodji hakkında Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına konuşan Saffet Balkan ayrıca temsilcisi olduğu Mbaye Diagne hakkında da flaş açıklamalar yaptı

'Dün gece maçtan sonra Diagne için aracılardan 3 tane telefon aldım..'

"Diagne sakatlık vs sorunu olmazsa 20 golü geçebilir diye düşünüyorum. Transfer döneminde her şey olabilir. Kasımpaşa'da çok mutlu. Kemal hoca ile çok iyi anlaşıyorlar. Kasımpaşa'ya çok faydası olacaktır. Dün gece maçtan sonra Diagne için aracılardan 3 tane telefon aldım. Şu an Kasımpaşa'nın kontratlı oyuncusu. Türkiye'de oynamasının en büyük nedeni Senegal Milli Takımı formasını giyme gibi bir hedefi var. Dubai, Katar gibi ülkelerden gelen teklifleri reddediyor. Türkiye'deki şartlara göre takımların Kasımpaşa'ya 4-5 milyon Euro ödeyebileceklerini zor görüyorum ama her şey olabilir. Diagne 26 yaşında çabuk uyum sağlayan bir oyuncu"

'İtalyan pasaportu çıksa İngiltere'ye gidecekti..'

"Diagne'nin İtalyan pasaportu çıkmış olsaydı İngiltere'den ciddi ilgilenen takımlar vardı ama çalışma izni çıkmadı. Henry Onyekuru'nun da benzeri bir durumu vardı kiralık olarak transfer olmasını sağladılar"

'Her ikisi de Galatasaray'ın listesinde bir değerlendirme yapılacaktır..'

"Kara Mbodj ve Djilobodji hakkında resmi bir teklif yok. Her ikisi de Galatasaray'ın listesinde bir değerlendirme yapılacaktır. Transfer dönemi her şey olabilir"

Senin için hazırladığımız haberler