Galatasaray'ın hasreti 3 maça çıktı!

28.08.2024 - 00:13 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 00:22

Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Young Boys'u sahasında konuk eden Galatasaray, 1-0 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Detaylar.

Galatasaray'ın hasreti 3 maça çıktı!

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile eşleşen Galatasaray, ilk maçta rakibine deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Rövanş karşılaşmasında da rakibine 1-0 mağlup olan temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi'ne kalamadı ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı-Kırmızılılarda ise bu mağlubiyet sonrası kötü bir istatistik ortaya çıktı.

2020-2021 sezonundan sonra ilk kez

Avrupa kupalarında oynadığı son üç maçı kaybeden temsilcimiz Galatasaray, bu turnuvalarda Ekim 2020 - Temmuz 2021 arasındaki dönemden bu yana ilk kez üst üste üç mağlubiyet aldı. Son üç Avrupa kupaları maçında Galatasaray; Sparta Prag ve Young Boys'a hem deplasmanda hem de evinde mağlup oldu.

Muslera kırmızı gördü

Young Boys'un golünün ardından Galatasaray kaptanı Fernando Muslera direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Virginius'un Galatasaray taraftarı önünde sevindiğini gören Uruguaylı yıldız, önünden geçen oyuncuya çelme taktı. Galatasaray kale sahasının önünde itişmeler yaşanırken hakem Muslera'ya kırmızı kartını çıkardı. Muslera'nın oyundan atılmasıyla Kerem Aktürkoğlu yerini yedek kaleci Günay Güvenç'e bıraktı.

Icardi gol atamadı

Bu sezon 5. maçına çıkan Mauro Icardi, sezona istediği gibi başlayamadı. Arjantinli santrfor, 5 maçta yalnızca bir kez gol sevinci yaşadı ve bir kez asist yaptı. Ligdeki Hatayspor maçında penaltıdan fileleri havalandıran Icardi, üst üste çıktığı 4 maçta da golle buluşamadı.

Senin için hazırladığımız haberler