Galatasaray'ın iki yıldızına ezeli rakibi talip oldu! Sürpriz telefon

28.03.2021 - 12:23 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 12:51

Trabzonspor transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bordo-mavili takım Galatasaray'da forma giyen iki oyuncuyu göz dikti. Fırtına, Aslan'dan Emre Akbaba ve Martin Linnes'i transfer listesine aldı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın iki yıldızına ezeli rakibi talip oldu! Sürpriz telefon

AJANSSPOR - HABER

Abdullah Avcı yöneteminde gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Galatasaray'da forma giyen iki oyuncuya göz dikti.

Bu sezona Eddie Newton yönetiminde kötü bir başlangıç yapan Karadeniz fırtınası teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı'yı getirdikten sonra yükselişe geçmişti. Bordo mavililerin başında 22 maça çıkan Avcı, 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi  alarak 49 puan topladı.

Abdullah Avcı'dan Emre Akbaba'ya telefon

Bu performansa karşın şampiyonluk yarışından uzak kalan Trabzonspor, gelecek sezonun kadro planlamasına başladı. Fanatik gazetesinin haberine göre bordo mavililer ezeli rakipleri Galatasaray'ın iki oyuncusu Emre Akbaba ve Martin Linnes'e talip oldu.

Abdullah Avcı'nın sözleşmesi sezon sonu bitecek Emre Akbaba'yı telefonla aradığı öğrenildi. Alanyaspor'dan transfer edilen ve geçindiği ağır iki sakatlık nedeniyle bir türlü istenen performansa ulaşamayan Emre Akbaba'nın yeni sezonda yüksek ihtimalle Trabzonspor forması giyeceği belirtildi.

Trabzonspor Linnes'e sıcak bakıyor

Bordo mavililerin hedefindeki diğer oyuncu Martin Linnes'in de sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Sezon içinde Trabzonspor'un istediği Linnes'in Türkiye'den ayrılmak istemediği basına yansımıştı. Bedelsiz olarak transfer yapacak 29 yaşındaki futbolcuya bordo mavili ekip sıcak bakıyor.

Emre Akbaba'nın performansı

  • Emre Akbaba 3 sezon önce geldiği Galatasaray'da toplam 62 maça çıktı.
  • Sarı kırmızı formayla 11 gol atarken 8 asist yaptı.

Martin Linnes'in performansı

  • Molde'den transfer edilen Martin Linnes, Galatasaray formasıyla 144 maça çıktı.
  • Linnes, sarı kırmızı formayla 5 gol attı, 17 asist yaptı.
Senin için hazırladığımız haberler