Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci için yaptığı son teklif belli oldu

31.01.2021 - 10:28 | Son Güncellenme: 31.01.2021 - 10:35

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Süper Lig ekibi Galatasaray, Medipol Başakşehir'den İrfan Can Kahveci için 6 milyon Euro, sonraki satıştan yüzde 50 kar payı ve Emre Akbaba'yı takasta önerdi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci için yaptığı son teklif belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın, İrfan Can Kahveci için Medipol Başakşehir'e yaptığı son teklif belli oldu...

Galatasaray mutlu sona ulaştı

Habertürk'te yer alan habere göre; ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, uzun süredir uğraştığı İrfan Can Kahveci transferinde mutlu sona ulaşmak istiyor. 

Aslan'ın İrfan Can Kahveci teklifi

Bir süredir Başakşehir’le görüşme halinde olan Sarı-Kırmızılılar, İrfan Can için 6 milyon Euro’nun yanı sıra sonraki satıştan yüzde 50 kar payı ve 4 milyon Euro’ya aldığı Emre Akbaba’yı takasta önerdi.

Başakşehir, Galatasaray'dan kim istedi?

Ancak Galatasaray’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Emre Akbaba’yı takasta kabul etmeyen Başakşehir yönetiminin, 6 milyon Euro artı satıştan kar payı ile Emre Kılınç ve Martin Linnes’i istediği öğrenildi. 

Fenerbahçe’nin de kadrosuna katmak için çaba harcadığı İrfan Can transferinde geri adım atmak istemeyen Cengiz yönetiminin, bu teklife onay vermeyi düşündükleri ifade edildi.

İrfan Can Kahveci, Galatasaray'ı istiyor

Galatasaray’da Oğulcan ve Taylan gibi yakın arkadaşları da olan İrfan Can, tercihini Sarı-Kırmızılı takımdan yana kullanıyor. 

Oyuncunun isteğini de dikkate alan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın bu nedenle Galatasaray’la anlaşmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler