Transferde Galatasaray ile anılan Brentford'un golcü Toney'in bedeli belli oldu

01.01.2024 - 17:32 | Son Güncellenme: 01.01.2024 - 17:38

Bir dönem Galatasaray ile de anılan Brentford'un golcü oyuncusu Ivan Toney'in bonservis bedeli belli oldu. İngiliz ekibi, Toney'den 95 milyon Euro gelir bekliyor.

Transferde Galatasaray ile anılan Brentford'un golcü Toney'in bedeli belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de ilk yarıyı rakibi Fenerbahçe ile aynı puanda tamamlayan Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Bu sezon kadrosunu yıldızlarla güçlendiren Cimbom'a İngiltere'den köt haber geldi. Bir dönem Galatasaray ile de anılan Brentford'un golcü oyuncusu Ivan Toney'in bonservis bedeli cep yakıyor.

Dudak uçuklatan bonservis ücreti

Galatasaray dışında birçok ekiple anılmaya başlayan Toney için Brentford harekete geçti. İngiliz ekibi, 27 yaşındaki golcünün bonservis bedelini 95 milyon Euro olarak belirledi.

Arsenal, Toney için ısrarcı

İngiliz basınında yer alan habere göre; İngiliz golcü için Arsenal da devrede. Kırmızı-beyazlı ekibin oyuncunun durumunu takip ettiği belirtilirken, Toney için istenen 95 milyon Euro'luk bir bedelin transfere engel olabileceği öne sürüldü.

Ivan Toney'in performansı

Ivan Toney, geçtiğimiz sezon Premier Lig'de çıktığı 33 maçta 20 gol atarak Premier Lig'in en golcü üçüncü oyuncusu olmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler