Galatasaray'ın Transfer Etmek İstediği Joao Pedro için Cagliari'den Açıklama

Akın Ungan
05.07.2022 - 17:37 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 17:45

Galatasaray'ın transfer listesinde olan Joao Pedro'nun geleceği ile ilgili oyuncunun kulübü Serie B temsilcisi Cagliari'den açıklama geldi. İşte detaylar.

Galatasaray'ın Transfer Etmek İstediği Joao Pedro için Cagliari'den Açıklama

Spot Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, Cagliari'nin forvet arkası Joao Pedro'yu transfer listesine aldı. Sarı-Kırmızlılar'ın radarındaki 30 yaşındaki futbolcu hakkında Cagliari'nin yeni teknik direktörü Roberto Muzzi önemli açıklamalarda bulundu.

"Transfer konusunda neler olacağını göreceğiz"

Pedro'nun transferi hakkında fazla konuşmak istemediğini ifade eden Muzzi, "Bu konuda fazla bir şey söylemeyeceğim. Capozucca (Cagliari Sportif Direktörü) bununla ilgileniyor. Joao Pedro bizim için önemli bir oyuncu. Transfer konusunda neler olacağını göreceğiz. Bizimle idmanlara çıkıyor. Onu motive ve istekli gördüm. Hem bizim hem de onun için uygun bir çözüm bulacağız" dedi.

Cagliari Başkanı Galatasaray'dan teklif geldiğini söyledi

Cagliari Başkanı Tommaso Giulini, daha önce yaptığı açıklamada Joao Pedro için Galatasaray'dan 3 milyon Euro'luk transfer teklifi geldiğini açıkladı. İki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Cagliari 7 milyon Euro istiyor

10 numara ve forvet pozisyonlarında oynayabilen Joao Pedro için Cagliari'nin 7 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi. Geçtiğimiz sezon Cagliari ile 39 karşılaşmada görev alan 30 yaşındaki futbolcu, 13 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler