Galatasaray'ın kazandığı penaltılarda karar doğru muydu? Rıdvan Dilmen açıkladı
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in açılış maçında Galatasaray'ın Gaziantep FK'yı 2 penaltı golüyle 3-0 mağlup etmesinin ardından hakem kararlarını değerlendirdi.

Son 5 Haber

Avustralya Teknik Direktörü Tony Popovic'ten Hakan Çalhanoğlu'na cevap!

Hamilton’dan iddialı çıkış: “7 kez dünya şampiyonu olmamın bir nedeni var!”

Kocaelispor'dan ayrılan Serdar Dursun'a Süper Lig ekibinden kanca!

Galatasaray'da Rus yıldız gündemi! Sara'nın yerine düşünülen isim

Galatasaray'dan genç yıldız hamlesi! Mert Kömür için ilk temas
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Trendyol Süper Lig 2025-2026 sezonu açılış maçında Gaziantep FK, son şampiyon Galatasaray'ı konuk etti. Cimbom geçen sene kaldığı yerden devam ederek Süper Lig'in ilk haftasını 3-0'lık galibiyetle noktaladı.
Karşılaşmanın ardından eski futbolcu Rıdvan Dilmen, HT Spor ekranlarında kamera karşısına geçti ve sarı-kırmızılı ekibin kazandığı iki penaltıyı yorumladı..
Galatasaray'ın ihtiyacı olan futbolcu profillerini yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'ın Abdülkerim ayarında bir oyuncuya ve Torreira-Lemina-Sara üçlüsüne denk orta sahaya ihtiyacı var. Hakan Çalhanoğlu veya İlkay Gündoğan gibi arada fark olmaması lazım" dedi.
"Kural 'penaltı' diyor"
Sarı-kırmızılı ekibin kazandığı penaltılar hakkında düşüncesini paylaşan Dilmen, "Birinci pozisyon net penaltı, ikincisine de kural penaltı diyor. VAR hakeminin genel performansını beğendim, müdahaleler yanlış değildi" ifadelerini kullandı.