Fenerbahçe, Milot Rashica'yı Transfer Etmek İstiyor

23.06.2023 - 11:27 | Son Güncellenme: 23.06.2023 - 11:43

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı Lacivertliler geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Milot Rashica’yı gündemine aldı.

Fenerbahçe,  Milot Rashica'yı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe’nin Rashica'nın bonservisini elinde bulunduran Norwich ile sıkı pazarlık içinde olduğu öne sürüldü. Galatasaray'ın da Rashica'yı yeniden kadrosuna katmak için temaslarını sürdürdüğü ancak Fenerbahçe'nin transferde bir adım öne geçtiği bildirildi.

Fenerbahçe’de sıradaki transfer Rashica

CNN Türk'te yer alan habere göre; 26 yaşındaki kanat oyuncusunun ise Norwich'ten ayrılmak istediği ve Galatasaray ya da Fenerbahçe arasında bir tercihi olmadığı aktarıldı.

Fenerbahçe ile anlaşabileceği iddia edildi

Geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Rashica'nın kararını kulübüne bıraktığı ve Fenerbahçe ile de anlaşabileceği iddia edildi. Transferin bayramdan sonra net olarak şekillenmesi ve Rashica'nın büyük oranda sarı lacivertli kulübe gitmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Edin Dzeko'yu KAP'a bildirdi!
Habere Git

Galatasaray’da 35 karşılaşmada süre aldı

Başarılı futbolcu geçen sezon Galatasaray'da 35 karşılaşmada süre aldı. Rashica bu karşılaşmalarda 6 gol kaydederken, 8 ‘de asist yaptı. Güncel piyasa değeri 8.5 milyon Euro olan Rashica'nın, kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Birçok takımda forma giydi

Başarılı kanat oyuncusu Milot Rashica kariyerinde Werder Bremen, Vitesse, KF Vushtrria ve KF Kurda gibi ekiplerde de forma giydi.

Milli takımda 48 karşılaşmada süre aldı

Başarılı kanat oyuncusu  ülke milli takımında ise 48 müsabakada süre bulurken 8 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler