Galatasaraylı Valentine Ozornwafor bilinç kaybı yaşadı!

21.02.2022 - 09:06 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 10:08

Galatasaray'ın Belçika ekibi Charleroi'de kiralık forma giyen savunma oyuncusu Valentine Ozornwafor maç içerisinde iki kez bilincini kaybetti. Detaylar...

Galatasaraylı Valentine Ozornwafor bilinç kaybı yaşadı!

Belçika'da Pro Lig'in 28. haftasında Galatasaraylı Ozornwafor'un formasını giydiği Charleroi sahasında Royale Union'ı konul etti. Ev sahibi takım karşılaşmayı 3-0 kaybetti.

Ozornwafor rakibinin attığı yumrukla baygınlık geçirdi

Karşılaşmanın 46. dakikasında Union'un forvet oyuncusu Dante Vanzeir ceza sahasındaki bir pozisyonda Ozornwafor'un boynuna doğru yumruk attı. Bu yumrukla yere düşen 22 yaşındaki Nijeryalı stoper baygınlık geçirdi ve bilincini kaybetti. 

Hastaneye kaldırıldı, durumu iyi 

Charleroi, resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Savunmamız Valentine Ozornwafor hakkındaki ilk haberler güven verici. Sahada iki kez bilincini kaybettikten sonra bilinci açık. Sarsıntı protokolüne göre gözlem altında kalacak” ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Guti Hernandez ’den Ozornwafor itirafı
Habere Git

Yumruk atan futbolcu kırmızı kart gördü

Valentine Ozornwafor'a yumruk atarak baygınlık geçirmesine ve bilincini yitirmesine neden olan Royale Union'lu oyuncu Dante Vanzeir kırmızı kartla oyun dışında kaldı. VAR'ın uyarısıyla pozisyonu izleyen maçın hakemi Vanzeir'i kırmızı kartla saha dışına yolladı.

Galatasaray'da 1 maç forma giydi

Galatasaray'ın 2019-2020 sezonun başında Nijerya Ligi'nden 300 bin Euro bedelle kadrosuna kattığı genç stoper sarı kırmızılı formayı sadece 1 kez giyerken İspanyol ekibi Almeria'ya kiralanmıştı. Ozornwafor bu sezon kiralandığı Charleroi'ye de ise 7 maçta forma giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler