Galatasaray'ın konuğu Gençlerbirliği! İşte 11'ler...

01.03.2020 - 05:29 | Son Güncellenme: 01.03.2020 - 08:08

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek. İki takımın ilk 11'i nasıl olacak? Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta Kadıköy'de yendiği Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören isimlerin yerine kimler oynayacak? İki takımda hangi oyuncular eksik, cezalı ve sarı kart sınırında? İşte karşılaşma hakkındaki bütün detaylar!

Galatasaray'ın konuğu Gençlerbirliği! İşte 11'ler...

Geçen hafta Kadıköy'de Fenerbahçe'yi deviren Galatasaray, bu hafta evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Bu kritik karşılaşmada Galatasaray ve Gençlerbirliği'nin 11'leri nasıl olacak? İki takımdaki eksikler, cezalılar, sarı kart sınırındaki oyuncular kim? Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın orta ve VAR hakemleri kim? İşte detaylar...

11'ler belli oldu

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Feghouli, Taylan, Ömer Bayram, Onyekuru, Falcao

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Ahmet, Toure, Flavio, İbrahim, Yasin, Fabricio, Candeias, Berat, Sessegnon, Sio.

Gençlerbirliği'nde kimler eksik?

Galatasaray deplasmanına sakatlıklarından dolayı Sefa Yılmaz, Arda Kızıldağ, Polomat, Stancu ve Ayite gibi isimleri götüremeyecek olan başkent ekibinde lisansı dondurulan Diallo da forma giyemeyecek.

Erdem ile Flavio ise sarı kart sınırında.

Galatasaray'da hangi oyuncular eksik?

Sarı kırmızılılarda geçen haftaki derbide gördüğü kırmızı kart nedeniyle Belhanda oynayamayacak. Sakatlıkları bulunan Luyindama ve Lemina kadroya alınmazken, lisansı dondurulan Nagatomo da bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Adem Büyük ile Feghouli ise sarı kart sınırında bulunan oyuncular.

Galatasaray - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray ile Gençlerbirliği, Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 1 Mart Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1'den canlı izlenecek.

Maçın orta ve VAR hakemi kim?

Kritik karşılaşmada Arda Kardeşler düdük çalacak. Volkan Ahmet Nariç, Hakan Yemişken ve Onur Özütoprak yardımcılığını yapacak. Suat Arslanboğa ile İbrahim Çağlar Uyarcan ise maçın VAR hakemleri olacak.

Senin için hazırladığımız haberler